www.car.cz
 

MM Racing na pozvání v Monze zkoušel Ferrari 430 GT2
     9.10.2007 09:48 - tisková zpráva


Možnost vyzkoušet si auto Ferrari 430 GT2 využil roudnický pilot týmu MM Racing Martin Matzke na mezinárodním závodě cestovních vozů v Itálii. Závodník přijal nabídku od stáje RSV MOTORSPORT, zúčastnit se jako jezdec  na okruhu v Monze  seriálu GT OPEN 2007. 
 
,,Víkend v Monze byl pro nás velice úspěšný. Martin byl se svým časem ze šesti jezdců druhý nejlepší v týmu. Jednoznačně to splnilo účel, kvůli kterému jsme nabídku přijali,“řekl po závodě spokojený Martin Matzke st. Závodník měl možnost nasbírat zkušenosti v jiném závodě a porovnat práci mechaniků a celého týmu, který připravuje auto do seriálu kategorie GT2.
 
“Pro mě to byla další zkušenost s novým autem. Myslím si, že jsem si dobře poradil, velkou výhodou bylo sekvenční řazení, což v Corvettě není, ale to jediná věc, která se mi na autě líbila . Během neděle jsem si už na Ferrari  tak zvykl, že jsem zajel v zahřívacím kole o dvě vteřiny lepší čas než v měřáku,“řekl po dojetí pilot Martin Matzke.
 
Jako druhý pilot ve voze Ferrari 430 GT2  jel majitel týmu RSV MOTORSPORT Rony Severin, který si pochvaloval spolupráci jezdce a jeho přístup k závodu v Monze.Další podnik, kde jezdci MM Racing Martin Matzke a Jiří Skula naberou cenné zkušenosti je německé mistrovství  ADAC GT MASTERS v Hockenheimu, který se jede již 14.října.
 
Po tomto mistrovství bude následovat příprava Corvetty  pro poslední závod sezóny FIA GT 3 v Dubaii.
  
 
PR

 
 
Fotogalerie:   Buggyra v neděli v Jaramě 2007, radost z titulu ME, foto týmu

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose