www.car.cz
 

A1GP i s formuilí 1: Ferrari Michaela Schumachera pojede v Brně!
     13.10.2007 17:21 - tisková zpráva


Opravdová lahůdka čeká diváky zítřejší Velké ceny primátora statutárního města Brna formule A1GP. Před Hlavním závodem (15.00) se totiž na dráze představí vůz Ferrari F1, s nímž proslulý Michael Schumacher v roce 1997 bojoval o titul mistra světa. Rudou formuli bude při demonstrační jízdě řídit dvacetiletý Jan Charouz, člen českého týmu A1GP. Pořadatelům se podařilo zajistit legendární vůz v souladu s podepsaním dohody, podle níž bude společnost Ferrari od příští sezony dodávat pro A1GP své vozy.
„Od příští sezony bude společnost Ferrari vyrábět formule A1GP, takže příležitost představit vůz Michaela Schumachera se přímo nabízela,“ říká Antonín Charouz, šéf českého týmu A1GP a promotér brněnské Velké ceny. Jan Charouz se tak stane třetím Čechem, které pozná vůz formule 1. Tomáš Enge byl v roce 2001 pilotem týmu Prost a Jarek Janiš testoval pro stáj Jordan.
 
Jan Charouz si kokpit legendárního vozu vyzkoušel už dnes. „Potřeboval jsem zjistit, jestli mi sedačka vyhovuje. Na zítřek se už moc těším, bude to určitě zážitek,“ uvedl závodník. Formule, která se zítra v Brně představí, dovezla Michaela Schumachera ke čtyřem výhrám v Grand Prix.

VYBERTE MISS SYMPATIE A1GP

Závody A1GP Světový pohár motorsportu nejsou jen rychlé vozy a ostré bitvy na trati, ale také nádherné dívky, které můžete potkat v brněnském automotodromu. Dvaadvacet krásek se uchází také o příze|ň fanoušků, kteří vyberou Miss Sympatie A1GP Brno.
Zatímco se v sobotu ráno paddock zvolna probouzel k životu, najednou se v jeho středu objevil obrovský chumel fotografů. Pokud byste za jejich zájmem hledali jednu z jezdeckých hvězd nebo nějakou celebritu, pak jste se spletli.
 
Veškerou pozornost na sebe strhlo 22 krasavic, které v jednotných černých sexy úborech se symboly A1GP pózovaly fotografům, aby následně zkrášlily tváře zájemců českou trikolórou.
 
O tom, která z krásek získá titul Miss Sympatie A1GP Brno můžou rozhodnout všichni lidé, kteří se pohybují v paddocku, teda i fanoušci s příslušnými vstupenkami. Stačí si od neméně krásných hostesek vzít hlasovací formulář. Ale ani ti, kdo budou jen na tribunách, nemusí zoufat, protože adeptky se představí i mimo paddock.
 
Vyhlášení soutěže proběhne během slavnostního ceremoniálu před startem hlavního nedělního závodu.

VYZKOUŠEJTE PRÁCI TÝMU A VYHRAJTE PŘÍSTUP NA STARTOVNÍ ROŠT

Sledujete motoristické závody a dramatické zastávky v boxech? Chcete si vyzkoušet práci mechaniků? Při brněnském závodu A1GP – Světového poháru motorsportu si můžete v paddocku zasoutěžit, dva v neděli nejrychlejší vyhrají vstup na startovní rošt A1GP. A kdo ví, jejich rychlost třeba zaujme i některý z týmů.
 
Přesně uprostřed paddocku se nepřehlédnutelně tyčí černý stan A1GP, ve kterém se skrývá monopost A1GP. Po obou stranách jsou velké časomíry, nechybí ani náhradní kola a “ostré bouchačky“ neboli tlakem poháněné pistole pro povolování a utahování matic kol. U sličných hostesek se můžete přihlásit do soutěže a porovnat své schopnosti s kamarádem či náhodným soutěžícím. Na každé straně vždy dělá jen jeden soutěžící.
 
Kromě zábavy můžete získat i fotografii na památku při usednutí do závodního kokpitu. Na nejšikovnější navíc čekají zajímavé ceny, v sobotu si vítěz odnese tričko českého týmu podepsané jedním z jezdců. Ještě lákavější je nedělní odměna, dva nejrychlejší dostanou propustky na startovní rošt závodu A1GP a mohou si vychutnat atraktivní zážitky přímo v centru dění.
 
Pokud vám výměna mechaniků nestačí a chcete ještě více proniknout do práce týmu, hned naproti stojí identický stánek s těmi, které mají týmy na boxové zdi. Nechybí LCD monitory s časomírou i záběry z tratě, ani sluchátka vysílačky, ve kterých lze slyšet komunikaci mezi jezdcem a inženýrem domácího týmu.

Vše k A1GP v Brně na www.bpa.cz
 
PR BPA

 
 
Fotogalerie:   Brno uvidí také formuli 1 týmu Ferrari a MISS, foto BPA M. Straka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose