www.car.cz
 

Duhová energie GT Classic Grand Prix 2004. S lákadlem pro diváky!
     tisková zpráva


Diváci mohou v neděli do paddocku
 
Během víkendu 4. - 6. června si v Mostě dají dostaveníčko především vyznavači klasické krásy cestovních vozů. Šampionáty FIA Historic TC a GTC patří mezi milovníky veteránů k těm nejsledovanějším.
Také české publikum bude mít poprvé jedinečnou možnost vidět několik desítek let staré stroje v jejich plné nostalgické kráse. Program víkendu bude naplněn pochopitelně i dalšími kategoriemi, z nichž je možné jmenovat německou VfV Autogruppe s dalšími veterány a rychlé motokáry ze Super Racekart série.
 
Samostatným a silným lákadlem je Divize 4 českého okruhového mistrovství, v níž domácí i zahraniční vozy pojedou atraktivní sobotní tříhodinovku a nedělní sprint. Zmíněná divize cestovních vozů je stále bohatěji obsazená a k vidění jsou v ní vozy všech možných značek. Vévodí jí Antonín Charouz se speciálním mercedesem z DTM, ale jezdí tu i silné stroje Porsche, Audi, BMW, Alfa Romeo a mnoho dalších.  Zapomenout se ovšem nesmí ani na chorvatský pohár českých vozů, INA Fabia Junior Cup, který do naší země letos zavítá už podruhé po loňské premiéře v Brně.
 
Velkým lákadlem pro diváky by měly být akce, které mostecký okruh pořádá během tohoto víkendu na podporu návštěvnosti. Ke každé zakoupené nedělní vstupence dostane divák pivo zdarma a nedělní vstupenka na divácký svah bude navíc zdarma opravňovat i ke vstupu do paddocku okruhu. Diváci tak budou mít možnost  vidět všechny závodní stroje na vlastní oči a zblízka. Vstup do depa bude umožněn podchodem pod tratí za druhou  krytou tribunou  a otevřen bude v neděli od 11,00 hodin.
 
 
 
tisk info

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose