www.car.cz
 

MM Racing vybojoval výborné druhé místo v ADAC GT Masters Hockenheimu !!!
     17.10.2007 11:49 - tisková zpráva


MM Racing vybojoval druhé místo v Hockenheimu !!!

Vrcholným podnikem německého mistrovství byl víkend na okruhu v Hockenheimu, kde se jel poslední závod sezóny 2007 GT3 ADAC GT Masters. Martin Matzke a Jiří Skula zde získali dvojnásobný úspěch pro tým MM Racing. V sobotním závodu skončili na výborném čtvrtém místě. Na startovním roštu bylo celkem 30 vozů. Jiří Skula startoval z desáté pozice a předával auto Matzkemu při povinném střídání v polovině závodu na 9.místě.

Martin Matzke pak dojel na skvělém čtvrtém místě. V neděli se pak podařilo umístění ještě vylepšit. Závodníci skončili dokonce na druhém místě, což je dosud nejlepší umístění týmu i jeho jezdců v takto prestižním závodu GT3. ,,Pocity ze závodu jsou perfektní. Start se mi vydařil, vybojoval jsem hned čtvrté místo. Jirka Corvettu při střídání přebíral na druhém místě. Z boxu vyjížděl na třetím a závod dojel na skvělém druhém místě,“ radostně popisoval průběh nedělního závodu Martin Matzke.

Své nadšení a radost neskrýval ani Jiří Skula, který si vyhlašování na bedně vychutnal jak jen to šlo. „ Super zážitek, vyhlašování jsem si užíval. Auto bylo celý závod bez problémů. Atmosféra po dojetí perfektní, diváci tleskali a šampaňské teklo proudem.  V neděli přišlo na okruh více jak dvě stě tisíc diváků. Byl to poslední podnik německé sezóny, během kterého se jelo více závodů včetně nejvyšší kategorie DTM.

Zpestřením byl hodinový koncert legendární skupiny Status Quo. Svoji radost z výsledku dal najevo i spokojený majitel týmu MM Racing Martin Matzke starší. „Super výsledek, umístění motivuje celý tým a dává energii do žil, kterou jsme moc potřebovali. Konečně se nám začalo dařit, což je i velkým povzbuzením do našeho posledního závodu FIA GT3 .“

Během několika dní bude auto naloženo do kontejneru a poputuje po moři do dějiště posledního podniku sezóny v Dubaii, který se jede 17. listopadu 2007.


PR

Karel Kubeš


 
 
Fotogalerie:   Matzke a Skula úspěšní na Hockenheimu 2007, foto týmu K. Kubeš

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose