www.car.cz
 

Světová premiéra užitkových verzí Caddy Maxi právě v Amsterdamu
     25.10.2007 19:03 - tisková zpráva


Dvě verze nového Caddy Maxi v provedení Kombi a skříňový vůz byly dnes odhaleny na autosalonu užitkových vozů "The European Road Transport Show" v Amsterdamu
Praha, 25. října 2007 – Volkswagen - Užitkové vozy představuje dnes na největším evropském autosalonu užitkových vozů užitkové varianty nového Caddy Maxi. Těmito modely vyplní výrobce nabídku mezi segmentem malých užitkových vozů a segmentem, který je doménou modelu Transporter.
 
Po zářijové světové premiéře modelu Caddy Maxi Life na IAA ve Frankfurtu prezentuje výrobce z Hannoveru klasické užitkové provedení prodlouženého Caddy - skříňový vůz a kombi.
 
Volkswagen - Užitkové vozy bude Caddy Maxi nabízet s jedním zážehovým a dvěma vznětovými agregáty. Zážehový motor dodává výkon 75 kW, oba vznětové motory TDI disponují ještě vyšším výkonem a bezkonkurenční úsporností. Novinkou v této řadě je dvoulitrový vznětový motor 2.0 TDI s výkonem 103 kW. Základní vznětovou jednotkou je stejně jako dříve dokonale prověřený a osvědčený motor 1.9 TDI, podávající výkon 77 kW, který může být kombinován s dvojspojkovou převodovkou DSG. Oba dieselové agregáty jsou opatřeny filtrem pevných částic.
 
Uvedení nových užitkových variant na trh je plánováno na první čtvrtletí roku 2008.
 
Celých 47 cm délky navíc činí z Caddy Maxi jeden z největších vozů mezi kompaktními malými dodávkami s celkovou délkou 4875 mm. Zároveň jí přidané centimetry propůjčují vysokou variabilitu. Caddy Maxi se může pochlubit rozvorem 3002 mm, objemem nákladového prostoru až 4,2 m3, nosností 800 kg a především až 2250 mm dlouhou ložnou plochou. Ta může být při sklopení předního sedadla spolujezdce zvýšena až na více než tři metry.
 
Nový Caddy Maxi navíc dokáže bez problémů utáhnout až 1500 kg těžký přívěs. Na přání si zákazník bude moci objednat skříňové provedení Caddy Maxi také s druhými bočními posuvnými a se zadními výklopnými dveřmi. Šířka nákladového prostoru novinky umožňuje díky svým 1170 mm i uložení a přepravu nákladu na Europaletách.
 
Import VOLKSWAGEN Group, s.r.o.
AC&C Public Relations

 
 
Fotogalerie:   VW v píscích u Dubaje, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose