www.car.cz
 

CarDo Racing zakončilo sezónu doma v Mostě
     28.10.2007 14:12 - Vladimír Rožánek


Několik velmi zajímavých momentů bylo vidět v sobotu 27.10.07 na autodromu v Mostě, kde se konal Den otevřených dveří a svůj um si přišlo vyzkoušet několik desítek pilotů na svých vlastních strojích.

Gumy praskaly, auta si občas kouřem postěžovala na nevlídné zacházení, ale jinak vládla na mosteckém autodromu podzimní pohoda. Pro pozvané hosty uspořádala stáj CarDo Racing VIP den, kde se hosté mohli na vlastní kůži přesvědčit, jaké to je v závodním trucku MAN, nebo Škodě Octávii a na chvíli zažít pocity opravdového závodníka.

Man kroužil po dráze v přestávce mezi volnými jízdami a Škoda Octávia brázdila okruh ve společnosti ostatních vozů, které nechávala s patřičným odstupem hledět do výfuku. Akce se vydařila a stáj CarDo Racing tak mohla na závěr sezóny poděkovat svým sponzorům a médiím, které jí po celý rok podporovali.

 

Vláďa Rožánek

CarDo Racing 2007


 
 
Fotogalerie:   CarDo Racing na závěr sezóny v Mostě

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose