www.car.cz
 

Posádka vozu ALFA ROMEO 147 GTA týmu HARDWARE na Epilogu s medailí !!
     29.10.2007 23:42 - tisková zpráva


RACING HARDWARE TEAM PŘI EPILOGU 2007 NA BEDNĚ
 
Vynikajícím výsledkem ukončil RACING HARDWARE TEAM sezonu 2007 na českých okruzích při šestihodinovém vytrvalostním závodě EPILOG 2007. Posádka vozu ALFA ROMEO 147 GTA ve složení Vladimír Franc, Petr Fulín, Michal Fiala a Ondrej Pilný skončili na 3. místě v kategorii vozů do 2000cc a na celkovém 21. místě z 52. startujících vozů.
 
Robert Lucák, manager teamu: "Epilog 2007 byl pro nás úspěšným zakončením letošní sezony, která potvrdila naší stálou a úspěšnou pozici na českých okruzích. Třetí místo v naší dvoulitrové kategorii nás velmi potěšilo, protože jsme jeli závod na čtyři jezdce a to z taktických důvodu není při šestihodinovém závodě ideální. Celý víkend nás navíc provázelo špatné a deštivé počasí, kdy se teplota vzduchu pohybovala kolem 6 stupňů. Vladimír Franc závod rozjížděl. Vedl si velmi dobře a získal jednu pozici. Starovali jsme z pátého místa.
 
V kvalifikaci byl Vladimír velmi dlouho na prvním místě a po střídání čechoameričana Michala Fialy jsme museli kvalifikaci ukončit. Bohužel jeden z ventilů se poškodil a ztráta komprese donutila vůz zaparkovat do boxů. Mechanici si opět poradili na výbornou a sobotní závod nebyl v ohrožení. Druhý jezdec Michael Fiala dobře přispůsobil jízdu podmínkám tratě a předával vůz do třetí části slovenskému jezdci Ondreji Pilnému. Ondrej neváhal a začal útočit na třetí místo, kterého nakonec dosáhl před vypršením své části závodu.
 
Do poslední části nastoupil jako již tradičně v Epilogu Petr Fulín, který jel Epilog současně ve třídě do 3500cc. Při střídání se velmi těšil na závěr a nebylo na něm znát ani trochu únavy. Petrovi opět jako loni odešli dálkové světla, což se již stalo tradiční poruchou, nad kterou jsme se všichni pobavili. Vůz s přehledem dovedl na konečném třetím místě."
 
Děkujeme všem partnerům našeho teamu - ALFA ROMEO CZ, SELENIA, AREXONS, TALPA, GIULIANO MAZZUOLI, JEŽ s.r.o., RENOVAK, FIALA NET, KA.MI.ON, RECTUS, JOE´S LIMO, STAND 21.
 
 


RACING HARDWARE TEAM

 
 
Fotogalerie:   Epilog 2007 a tým Alfa Romeo Racing HARDWARE s medailí, foto týmu P. Frýba

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose