www.car.cz
 

Jan Kopecký bude v Sosnové v sobotu vozit také výherce !!
     1.11.2007 18:39 - tisková zpráva


Dva vylosované držitele vstupenek na tribuny při VI Global Assistance Setkání automobilových mistrů čeká v sobotu 3. listopadu svezení s Janem Kopeckým ve  voze Škoda Fabia WRC. V přestávce před finálovými jízdami bude pro diváky připravena autogramiáda jezdců.
 
 
Setkání automobilových mistrů se tradičně stává místem a ideální příležitostí, které zúčastnění jezdci využívají k poděkování svým fanouškům za celoroční přízeň a podporu. Nejlepším poděkováním se pak zcela jistě stane pozvání na sedadlo spolujezdce při jízdě autodromem. Také letos pořadatelé z Global Assistance Racing Areny Česká Lípa, ve spolupráci Czech Rally Team Kopecký, připravili překvapení pro dva vylosované držitele vstupenky na jednu z tribun.
 
Oba výherci budou moci po skončení oficiálního programu okusit na vlastní kůži pocity spolujezdce ve špičkovém voze Škoda Fabia WRC, se kterým se letos pravidelně a úspěšně účastní soutěží MS v rallye posádka Jan Kopecký – Filip Schovánek.
 
Vlivem velkého vytížení před soutěží MS v Irsku musel odvolat svůj start Martin Prokop. „V současné době máme plné ruce práce s přípravami vozů Mitsubishi Lancer pro Irskou Rallye. Nezbývá nám tedy čas na přípravu našeho Citroenu C2 S1600. Po skončení soutěže na Korsice jsme totiž byli podrobeni detailní technické prohlídce a auto je stále v rozloženém stavu.
 
Fanouškům i organizátorům se omlouváme. Plánovali jsme na letošní Setkání mistrů nějakou větší akci i za účasti jezdců z JRC, ale vzhledem nabitému programu mistrovství světa jsme od toho pro letošek museli upustit. Já se v Sosnové samozřejmě objevím a rád se všemi fanoušky uvidím a pozdravím,“ vzkázal Martin Prokop, třetí nejlepší jezdec letošního juniorského šampionátu.
 
O vůz Citroen C2 1600 však diváci v Racing Areně určitě nepřijdou, protože Antonín Tlusťák právě v tomto týdnu vyměnil své stávající saxo za modernější stroj. První představení tohoto skvostu připravil právě na blížící se Setkání automobilových mistrů. Odstoupení Martina Prokopa uvolnilo cestu na start Pavlu Kundrátovi, který se bude střídat za volantem vozu Peugeot 206 S1600 spolu s Jiřím Vlčkem.
 
V přestávce mezi kvalifikačními a finálovými jízdami, které odstartují úderem ve 14:00, budou moci diváci sledovat jízdy motoristických nadějí s Racer Buggy, které jsou určené těm nejmenším závodníkům. Představí se i členové Škoda Rally Clubu vedení Vladimírem Malinou a známí z role předjezdců na většině domácích soutěží.
 
Program začíná v sobotu 3. listopadu v 8:15 treninkovými jízdami. Kvalifikační jízdy budou zahájeny v 9:30 a finálové duely ve 14:00. Po skončení finálových jízd přijdou na řadu vylosovaní držitelé vstupenek na tribuny a jejich jízdy s Janem Kopeckým. Očekávají se i zajímavé exhibiční souboje vozů různých tříd.
 
Finálové jízdy budou podle informací České televize natáčeny a odvysílány ze záznamu, protože není k dispozici porouchaný přenosový vůz nutný pro přímý přenos.
 
O dobrou pohodu všech diváků se postará velký počet stánků s občerstvením, které v tradičně chladném podzimním počasí přijde jistě vhod.
 
 
Ceny vstupenek a parkovného:
Pátek                           100,- Kč
 
Sobota
Stání                            150,- Kč
Nekrytá tribuna             250,- Kč (slosovatelná o jízdu s Janem Kopeckým)
Krytá tribuna                 350,- Kč (slosovatelná o jízdu s Janem Kopeckým)
 
Parkování                     50,- Kč
 
 
Milan Hauer
 
Tisková informace Global Assistance Racing Arena Česká Lípa
www.autodrom.cz

 
 
Fotogalerie:   Epilog 2007 objektivem Ladislava Kuruce

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose