www.car.cz
 

IQ Jänner rallye 2008 je opět součástí mistrovství Evropy. A opět v lednu
     2.11.2007 22:32 - tisková zpráva


 
Kromě toho se budou rozdělovat body do rakouského a českého mistrovství v rallye
Rallye Club Mühlviertel tak dlouhodobě plánuje budoucnost této klasické soutěže
 
26. ročník IQ Jänner rallye, který se bude konat ve dnech 3. až 5. ledna 2008 v oblasti Freistadtu, bude kromě rakouského a českého mistrovství opět započítáván také do mistrovství Evropy v rallye (koeficient 2).
 
Rozhodla o tom FIA na svém posledním zasedání v Paříži. OSK, jako národní sportovní autorita v Rakousku, tuto skutečnost již zohlednila ve svém kalendáři jako předběžnou informaci.
 
Organizační ředitel Ferdinand Staber k tomuto potěšitelnému vývoji: „Máme z tohoto rozhodnutí velkou radost a v příštích letech budeme pracovat na tom, abychom důvěru, která do nás byla vložena, i ze strany sportovní autority, dokázali odpovídajícím způsobem zhodnotit.
 
Pak by mělo být také možné ještě zvýšit zařazení v mistrovství Evropy. Jsme zimní rallye, záruka pro to samozřejmě neexistuje, ale věříme, že se nám díky kontinuitě podaří přivést do Mühlviertelu, k radosti četných fanoušků, i další mezinárodní účastníky.“
 
 
 
IQ Jänner Rallye 2008
Tisková služba Armin Holenia/ Andreas Walk
 
PR

 
 
Fotogalerie:   3 Städte Rallye 207 a Eddy Schlager , foto týmu Dalibor Benych

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose