www.car.cz
 

Vybraná společnost pro jezdce Buggyry
     7.11.2007 19:52 - tisková zpráva


Vskutku vybraná společnost

Díky letošnímu šampiónovi Markusi Bösigerovi a třetímu Davidu Vršeckému se elitní seskupení truckerů, kterým se podařilo probojovat na stupně vítězů v kategoriích Super Race Truck i Race Truck, rozrostlo o další dva přírůstky.

Nejúspěšnějším jezdcem je v tomto ohledu Gerd Körber, který si pro supetruckové tituly dojel na Buggyře v letech 2002-2003, zatímco loni skončil na stroji stejné značky druhý ve třídě RT. Racetruckový mistr Evropy z předchozích dvou sezón Antonio Albacete (MAN) byl v roce 2002 na Caterpillaru celkově třetí ve třídě SRT.

Třetím nejúspěšnějším jezdcem elitní společnosti je letošní mistr Evropy Markus Bösiger (Buggyra), který vybojoval v sezóně na speciálu MAN 2001 druhé místo ve třídě SRT.

David Vršecký se sice může „pyšnit“ pouze třetími místy (2003, 2004 – SRT, 2007- RT). Snad všichni truckoví experti jsou ovšem přesvědčeni o tom, že jeho mistrovský čas přijde.

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   OFF ROAD TRIAL - 8.závod MČR v Chříči, foto Pavel Douša

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose