www.car.cz
 

Chinaski + Volkswagen = úspěch zaručen
     10.11.2007 07:56 - tisková zpráva


Praha, 9. listopadu 2007 – Členové kapely Chinaski mohou ke svým cestám po České republice využívat služeb a pohodlí vozů Volkswagen Transporter. Tyto vozy zapůjčila kapele značka Volkswagen užitkové vozy u příležitosti Chinaski Tour 07‘, které startuje 9. listopadu v Třebíči.
 
„Jsme rádi, že díky spolupráci se značkou Volkswagen můžeme našim fanouškům zaručit, že budeme všude včas. Pro Transportery jsme se rozhodli proto, že s sebou vozíme na turné kromě zavazadel také nástroje a potřebujeme hodně prostoru na cestách. Díky koncertům po celé republice najezdíme ještě do konce roku nějakých 10 tisíc km, a proto zároveň vyžadujeme co nejvyšší míru pohodlí. Transporter splňuje všechny naše požadavky,“ říká Pavel Grohman, bubeník a kapelník.
 
Volbu značky měla kapela usnadněnu i díky předešlým zkušenostem: „Na turné před třemi lety jsme celá kapela jezdili vozem Volkswagen LT a panovala s ním naprostá spokojenost.“
 
Užitkové vozy Volkswagen Transporter patří k nejpopulárnějším automobilům své kategorie, což je zásluha především jejich vyspělých technologií, hospodárnosti, flexibility a spolehlivosti. Z Transporteru vycházejí i modely Multivan, Caravelle a California. Všechny uvedené verze se dají využívat jak k přepravě cestujících, tak samozřejmě i nákladu - záleží pouze na rozhodnutí zákazníka, kterou z nich si vybere. K dispozici je samozřejmě široká škála vznětových i zážehových pohonných jednotek s výkonem až 235 koní a také verze s pohonem všech kol 4Motion.
 
 
Import VOLKSWAGEN Group, s.r.o.
 
 

 
 
Fotogalerie:   Epilog 20007, Brno - foto V. Hubík

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose