www.car.cz
 

Jak žijí závodníci bratři Janišovi a Adam Lacko. Píší v tisku
     14.11.2007 18:44 - tisková zpráva


Janišovi v Magazínu DNES, Lacko v pořadu ČT

V zítřejším vydání deníku MF DNES, jeho populární příloze Magazín DNES, bude interview s Jarkem a Erikem Janišovými. Závodničtí bratři se představí ve dvoustránkové rubrice „Jak žijeme“. Ve dvojrozhovoru si nepovídají jen o své profesi pilotů rychlých vozů. Vyprávějí o tom, jací jsou mimo okruhy, ve škole, ve volnu. Zavzpomínají na tatínka Jaroslava. Adam Lacko, další z jezdců společnosti BPA, bude v pátek v České televizi radit řidičkám a řidičům, jak zvládnout zimní silnice.

Bude hostem pořadu České televize Sama doma, který se v pátek 16. listopadu bude vysílat v přímém přenosu na kanále ČT1. Začátek je ve 12.30. Rodák z Frenštátu pod Radhoštěm povypráví nejen o svých zkušenostech s jízdou v zimě, ale také o svém závodění. Moderátorky pořadu Jana Bohušová a Linda Bendová budou zvědavé na zajímavosti ze světa automobilových bitev a z jeho zákulisí.

„Rozhovor pro Magazín DNES byl zajímavou zkušeností, vlastně vše bylo jiné než obvykle, kdy se nás ptají sportovní novináři,“ shodují se Erik s Jarkem. Interview se uskutečnilo den po brněnském závodě A1GP – Světovém poháru motorsportu. Prázdná pit lane, všude úklidové čety a mechanici nakládající rozebrané formule na přepravníky.

Jen jeden monopost zůstal celý – český. Bratři pózovali na pneumatikách, různých figurách, gestikulující. Fotograf David Port si závodníky vedl podle své představy o ideálním záběru, redaktorka Scarlett Wilková poté co vypnula diktafon, pomohla s nasměrováním reflektoru. "To jsme v ateliéru nebo v depu?" prohodil jeden z kolemjdoucích mechaniků.

 

BPA


 
 
Fotogalerie:   Bratři Janišovi a jejich foceni pro MF, foto BPA , Martin Straka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose