www.car.cz
 

Slavnostní vyhlášení vítězů definitivně ukončilo KW Berg-Trophy 2007
     18.11.2007 21:06 - tisková zpráva


Sobotní slavnostní večer definitivně uzavřel letošní mezinárodní seriál KW Berg-Trophy. Sezóna byla ukončena tam, kde letos začala a to, v Násedlovicích. Kulturní dům této obce už od brzkých podvečerních hodin ožil téměř 200 lidmi, kteří se po celý večer bavili pestrým programem a zároveň vyhlašováním vítězů jednotlivých cupů, trofejí, tříd a skupin.

Galavečer vyvrcholil vyhlášením nejlepších 10 jezdců z absolutního pořadí. O zábavu a příjemnou atmosféru se starala reklamní agentura Net 1, v čele se skvělými moderátory Jirkou Menclerem a Vlado Miklóšikem.

Letošní, pro mnohé velmi překvapivou novinkou, bylo ocenění nejlepšího jezdce, objevu a bojovníka roku. Toto ocenění vypsala a zvláštní ceny zároveň dodala ve spolupráci s promotérem seriálu KW Berg-Trophy Stanislavem Firtlem firma Lupino Motorsport. Nejlepším jezdcem roku 2007 se stal Martin Šípek z týmu SVC Motorsport Náchod, objevem roku se stal Josef Dohnálek junior z týmu Kovosteel Novitech Sudoměřice a bojovníkem roku Rostislav „Ozzy“ Pilař opět z SVC Motorsport Náchod. První blok oceněných pokračoval vyhlašováním nejlepších třech jezdců či týmů v jednotlivých trofejích a cupech. Zde se dobře prezentovaly velmi hodnotnými cenami firmy Renovak Kostelec nad Orlicí, SVC Náchod, Jih 2000 Hodonín, AZ Servis Brno, Canocar Brno, GX Tuning B.Bystrica, BRS Technology, Motorsport Kopecký Kostelec nad Orlicí, Sabe Brno, Carent Brno a ATS Servis Trutnov.

Následovala živá hudební produkce, vystoupení kouzelníka, videoprojekce s reportážemi od TV Motortip a Radovana Lisála, bohatý raut a volná zábava všech přítomných. Vyhlašování pokračovalo oceněním nejlepších třech jezdců v jednotlivých třídách a skupinách celého seriálu. Hodnotné ceny dodala firma D.F.K. Slovakia, zastupující značku Igol, další ceny obdrželi jezdci od promotéra seriálu a všichni vítězové tříd dostali předplatné časopisu Motorsport na rok 2008. Slavnostní večer vrcholil vyhlášením nejlepších deseti jezdců KW Berg-Trophy 2007 za přítomnosti zástupce značky KW pana Roberta Šenkýře, dvojnásobného mistra Evropy v závodech do vrchu. Firma zastupující značku KW dodala společně s promotérem seriálu a firmou NC Power Fryšták, ceny pro nejlepší desítku jezdců v absolutním pořadí 2007.

Díky tomuto krásnému a zábavnému večeru odcházeli poslední účastníci až pozdě po půlnoci ve velmi dobré náladě. Tímto byla definitivně uzavřena sezóna 2007 a velký dík patří hlavně všem zúčastněným jezdcům za předvedené výkony, jednotlivým pořadatelům za velmi dobře odvedenou práci při organizování závodů a dalším firmám a partnerům, bez kterých by tento seriál nebyl na tak vysoké úrovni. Věříme, že následující sezóna při KW Berg-Trophy International 2008 a KW Berg-Trophy Regional 2008 bude ještě lepší, kvalitnější, zajímavější a díky tomu se naše „závodní rodina“ ještě rozroste.

PR


 
 
Fotogalerie:   GLOBAL ASSISTANCE SETKÁNÍ MISTRŮ 2007 - foto Vladislav Maschl

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose