www.car.cz
 

Nejen mladí motokrosaři se dočkali ocenění
     29.11.2007 23:08 - tisková zpráva


ÓNeal cup oceňoval nejlepší jezdce svého seriálu 2007.

 

Pod záštitou firmy RADEVA RACING s.r.o. z Olomouce bylo uskutečněno vyhlášení výsledků osmi závodů ÓNeal Cupu 2007, který se konal na šesti závodištích. Velký sál kulturního domu ve Vanovicích byl v sobotu dne 24.listopadu zaplněn do posledního místečka jak malými, tak i velkými motokrosaři.

 

Po slavnostním uvítání všech přítomných zpříjemnili podzimní podvečer taneční skupiny moderního tance a ukázka thajského boxu. Následně pak byli vyhlašovány výsledky jednotlivých tříd a kluci a děvčata ivančického mikroregionu se neztratili ba naopak zazářili na předních místech. Ve třídě do 50 ccm se seriálu zúčastnilo celkem 31 jezdců a zvítězil Ondřej Pokorný z Ivančic se ziskem 240 bodů dalším oceněným byl Jiří Matějec na sedmém místě se ziskem 107 bodů devátým byl pak Filip Zimmermann z Ivančic jedenácté místo obsadila Eva Schneiderová se ziskem 54 bodů, třináctá byla Hana Šulcová s třiceti body, dvacáté deváté místo obsadil Marek Kotlán z Oslavan a třicátý první byl Marek Černý z Ivančic.

 

Ve třídě do 65 ccm startovalo celkem 26 jezdců a prvním byl Dominik Schneider z Neslovic s počtem 288 bodů( všechny závody poháru vyhrál) na druhém místě se umístil jeho bratr Erik Schneider s počtem 199 bodů, na třetím místě se umístil Filip Gross z Nové Vsi s počtem 180 bodů a na devatenáctém místě se umístil David Sakánek z Oslavan s 20 body, který bodoval pouze ve dvou závodech.

 

Třída do 85 ccm byla taktéž obsazena jezdci mikroregionu a na cekovém druhém místě se umístil Dominik Komárek z Dolních Kounic s počtem 148 bodů, na šestém místě pak Filip Samlík získal celkem 110 bodů. O stejný počet bodů 54 se rozdělili jezdci Ladislav Benhart z Kratochvílky a Jakub Karbaš z Ivančic na 13 místě. Tato kubatura měla na startu celkem 36 jezdců.

 

Stejný počet jezdců byl i ve třídě do 125ccm, kde startoval Roman Karbaš a s pouhými čtyřmi starty se umístil na 27. místě s jedna dvaceti body.

 

Pořadatelé mile překvapili děvčata, která startovala v jednotlivých třídách  a pozvala je na pódium  pro ocenění za jejich výkony Barbora Laňková (125ccm) Velké Meziříčí, Hana Geršlová (125ccm) Jevíčko, Eva Schneiderová (50ccm) Neslovice, Hana Šulcová (50ccm) Ivančice a páté místo obsadila Markéta Ehlová (65 ccm) z Dobrušky.Celý sál dal hlasitě najevo nadšení z výkonů těchto děvčat, která se pustila do boje s kluky a za své umístění se nemusí stydět.

 

Nejvyšší počet bodů v celém seriálu ÓNeal cupu získal Dominik Schneider z Neslovic, který nedal svým soupeřům šanci ani v jediném startu poháru. K titulu Mistra Slovenské republiky vícemistra České republiky tak přidal i titul vítěze ÓNeal cupu 2007.

 

Po oficiálním vyhlášení vítězů bylo oceněno i pořadatelské úsilí a nejvyšší počet hlasů získali Jevíčští Orli za organizování dvou závodů na trati v Bělé u Jevíčka.

 

Velká diskotéka s bohatou tombolou zakončila letošní vyhlášení seriálu a nám nezbývá než poblahopřát všem jezdcům Mikroregionu Ivančicko za jejich výkony a popřát jim do sportovní sezóny 2008 hodně zdraví a štěstí v jejich krásném a náročném sportu.

                                                                                                                     

PR                            


 
 
Fotogalerie:   Josef Král zářil ve Valencii ( ale..), foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose