www.car.cz
 

Na stříbrnou neděli bude v Brně tradiční autíčková burza
     14.12.2007 19:55 - tisková zpráva


Vážení sběratelé a modeláři, ... a všichni přátelé všeho, co má čtyři kola:

dovoluji si VÁS POZVAT na naši "autíčkovou burzu", neboli výměnné setkání modelářů a sběratelů automobilových modelů všech měřítek, nazvané BRNO 1:X, které se bude konat, na “stříbrnou NEDĚLI“ – 16. prosince 2007, pod patronací Technického muzea v Brně.

Bude se opět konat, tak jako po celý letošní rok, ve velkém sále budovy ombudsmana (veřejného ochránce lidských práv), v Brně na ulici Údolní 39, což je téměř v centru města, přímo naproti porodnici na Obilním trhu, po mnoha žádostech, v prodloužené době od 7:45 – 12:15 hod.(ukončení není závislé na vůli pořadatele, ale vystavovatelů)

Přednostní vstup – ale jen pro vystavovatele ... je již od 7:30 hod.

Vystavovatelé, ale i návštěvníci burzy, mají možnost, po dobu konání burzy, zaparkovat svá vozidla na hlídaném parkovišti BEZPLATNĚ ! – a to přímo před vstupem - v kamerou hlídaném areálu KVOP, s vjezdem přímo z ulice Údolní. Ve vjezdu přijedete k závoře, zazvoňte, nahlašte, že jedete na akci setkání sběratelů a vrátný Vám závoru otevře.

Při výjezdu ven z parkoviště se Vám závora automaticky zvedne. Další návštěvníci mohou parkovat o 50m dále směrem k centru, na druhém - menším, avšak nehlídaném parkovišti.

Zatím jsou stále ještě volné stoly - můžete si objednat jejich rezervaci u mě, na e-mailové adrese soam@volny.cz , nebo mi pošlete SMS-ku na mobil 724 172 484.

Kapacita sálu je 88 stolů (velikost cca 135x65cm =60 Kč = €2,20).

Plán termínů burz v ČR na příští rok 2008 bude připraven na burze.

Těším se na brzké shledání.



Organizátor : Ing. Pavel Sobol


 
 
Fotogalerie:   Dakar 2008 se blíží, testy Loprais týmu v Tunisu, foto týmu Milan Loprais

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose