www.car.cz
 

Lucák s Dudou si s Alfou v Mostě dojeli pro úspěch
     tisková zpráva


07.06.2004 ::: Další body z Mostu
 
Mezinárodní mistrovství České republiky v závodech automobilů na okruhu pokračovalo třetím podnikem ve dnech 5.-6. června 2004 v Mostě.
 
Team RACING HARDWARE přivezl z hlavního vytrvalostního tříhodinového závodu dalších devět bodů do celkové tabulky za vynikající čtvrté místo v silně obsazené konkurenci ve třídě do 2000ccm s vozem ALFA ROMEO 147 E2000.
 
Sobotní deštivé počasí předpovídalo mokrý závod, ale déšť odpoledne ustal a závod byl odstartován za příjemného slunečního počasí. Silnou konkurenci v divizi 4 předvídala startovní listina, kde byla větší polovina dvou litrových vozu nad vozy z ostatních tříd a z celkového počtu 29. startujících. Během závodu nám nevznikla žádná technická porucha a mechanici odvedli skvělý výkon pří zastávce v boxech, za který jim patří velký dík. Opět jsem soupeřili s velmi rychlými vozy Renault Clio v cupové verzi, které jsou již čtyři ve startovním poli. Další rychlá cupová Alfa 147 GTA měla na začátku problém s vyjetím mimo trať a v celkovém součtu jsem jí porazili o 90 vteřin. S vítěznou Audi A4 ST nelze soupeřit, jde o vůz z ME cestovních vozů a je spíše konkurencí pro vozy nad 2000ccm, o čem svědčí její celkové druhé místo.“ Říká Jana Skýbová, sportovní manažerka teamu.
 
Závod byl hned v prvním kole přerušen z důvodu havárie silného Porsche a pomalejší Fabie. Na trať vyjel Safety Car a několik kol jsme kroužili po okruhu za ním. Po odmávnutí zelené vlajky jsem vyjel za Fabií, která je velice rychlá ve výjezdech, ale v zatáčkách mě brzdila. Šance na předjetí byla v sérii několika zatáček za sebou, takže při vjezdu do nich jsem musel trochu zariskovat a vybrzdit jí. Poté jsem začal stahovat ztrátu a z osmého místa jsem dojel na střídání jezdců na šestém místě. Zastávka proběhla fantasticky rychle a musím poděkovat mechanikům.“ dodává jezdec Robert Lucák.
 
Zdeněk Duda jako druhý střídající jezdec: „ Robert měl problém na začátku s Fábií a trochu přebrzdil kotouče, takže bylo problematické ubrzdit některé přechody z rychlých pasáží, zejména pak za rovinkou, kde vůz jel mimořádně rychle. Výkon mechaniků oceňuji na výbornou a tímto jim také děkuji
 
Do celkové tabulky MMČR si team RACING HARDWARE připsal dalších devět bodů ve třídě do 2000ccm a další dva body do celkového průběžného pořadí. Následující závod se jede opět v Mostě od 13.-15. srpna 2004.
 
 
Výsledky MMČR - DIVIZE 4 do 2000ccm
 
Vytrvalostní 3-hodinový závod 5. 6.2004 / Most
 
1. 7 Bohemia Racing Team
 M.MADERYC/J.PARAL Audi A4 ST
 
2. 74 Micanek Motorsport
J.JANAK/P.SUKOP Renault Clio RS
 
3. 38 Martin Sopuch
T.REBICEK/I.VRSINSKY Renault Clio
 
4. 88 Racing Hardware
R.LUCAK/Z.DUDA Alfa Romeo 147 E2000
 
5. 28 Cesky Telecom Prima Team
J.SEDIVY/M.FORMAN/S.LEPKA Alfa Romeo 147 GTA
 
6. 78 Micanek Motorsport
P.PETERKA ING./J.MICANEK JR Renault Clio RS
 
7. 76 Micanek Motorsport
J.NYKODYM ING./T.KONDELKA/M. Ford Puma
 
8. 40 Martin Sopuch MS autoteam
M.SKALA/J.MENCL Ford Focus
 
9. 66 K + K Racing Team
P.KACIREK/P.KREJBICH/M.MICHACZ Toyota Carina E
 
10. 14 Vladimir Ostasevski
V.OSTASEVSKI JUN./T.KODICEK Renault Clio RS
 
11. 37 Pekar Josef
J.PEKAR/T.PEKAR Peugeot 306 S 16
 
12. 39 Martin Sopuch MS autoteam
V.NOVAK/V.KOBL Ford Focus
 
      
 
 
tisk info
RACING HARDWARE TEAM
 

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose