www.car.cz
 

Dakar již za dva týdny. V Dřevohosticích budou mít pracovní vánoce
     19.12.2007 18:30 - tisková zpráva


Již známe startovní čísla, která povezeme na svých vozech, takže v tuto chvíli si můžete dobře zapsat tyto posádky závodních vozů:

388 – Zapletal/Janáček Mitsubishi L200 EVO OldSpiceDakar team
389 – Procházka/Nemajer Mitsubishi Pajero Di-D OffROADSPORT CZ
683 – Randýsek/Mikulenčák/Zábranský M.A.N TGA18.480 OffROADSPORT CZ

Náš tým bude odjíždět z ČR ihned po Silvestru, tedy 1. 1. 2008 v odpoledních hodinách, tak aby 4. 1. 2008 absolvoval v Lisabonu náročné technické a administrativní přejímky spolu s dalšími 211 vozy, 272 motocykly a 100 kamióny! Věříme, že se pak bez problémů postaví všechny posádky následující den na start jubilejního 30. ročníku rallye Dakar 2008!

Než se tak ale stane, čeká nás nyní náročných 14 dní při kterých musíme doladit jak techniku, tedy závodní a doprovodné vozy, tak administrativní záležitosti okolo víz, objednávek hotelů, letenek a dalších „drobností“ které zabírají spoustu drahocenného času. Vánoční svátky tedy nebudou v Dřevohosticích asi těmi pravými svátky klidu, jak by se dalo očekávat.

A kde budete moci sledovat naše závodníky a jejich výkony?! Určitě se denně můžete setkat s čerstvými dojmy na našich stránkách www.offroadsport.cz. Tyto zprávy budou dále přebírány na mnoho motoristických webů, včetně www.car.cz, www.e-auto.cz   atd . Česká televize bude denně vysílat na svém kanálu ČT4 Sport pětadvacetiminutové aktuality vč. speciálních příspěvků o českých týmech. Pokud se bude dařit jistě se objeví naše vozy i ve zpravodajských relacích na ČT1. Také česká verze Eurosportu bude jako každý rok přinášet reportáže z každé etapy a můžeme je očekávat v podobných časech po desáté hodině večerní.

V denním tisku můžou Pražáci sledovat denní postřehy našeho týmu v Metropolitním Expresu a opět i v ostatních denících můžete očekávat kvalitní výsledkový servis. Rozhlas bude přinášet celostátně na vlnách ČRo1 – Radiožurnálu několik vstupů denně díky práci Hozny Říhy z Motožurnálu a opět v Praze a okolí budou moci naše subjektivní dojmy denně slyšet posluchači Rádia BEAT. Takže nás sledujte a držte palce! 

Zprávy nám můžete zasílat prostřednictvím našeho webu či přímo na náš email: dakar08@offroadsport.cz. Díky předem za podporu!
Za celý tým přeje příjemné prožití Vánočních svátků a šťastný Nový rok


Míla Janáček 
www.offroadsport.cz


 
 
Fotogalerie:   Dakar 2008 se blíží, testy Loprais týmu v Tunisu, foto týmu Milan Loprais

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose