www.car.cz
 

Kompaktní crossover Nissan Qashqai sbírá v Evropě úspěchy a prodává se
     28.12.2007 15:15 - tisková zpráva


Kompaktní crossover Nissan Qashqai právě v Evropě dosáhl hranice 100 000 prodaných vozů. Model se začal prodávat v březnu a stotisící vůz si zákazník odvezl v posledním listopadovém týdnu.

Největšími trhy Nissanu Qashqai jsou Velká Británie (17 554 vozů), Rusko (15 376) a Itálie (10 746). Poptávka také výrazně předčila očekávání v zemích, jako jsou Rakousko, Holandsko, Portugalsko, Řecko, Slovensko či Norsko.

Prvotní reakce evropských zákazníků ukazují, že kupující si model Qashqai oblíbili, jelikož přináší na trh něco nového. Pro jeho silný, osobitý design, kterým se řadí mezi styl tradičního hatchbacku a robustnější, vyvýšený tvar SUV.

Kupující modelu Qashqai téměř jednotně uvádějí, že klíčovými faktory jsou vynikající kvalita interiéru a celkový design.

Model Qashqai byl navržen a vyvinut v Evropě po rozsáhlém průzkumu kupních schémat a hloubkové zákaznické analýze potřeb kupujících.

V květnu 2007 získal Qashqai nejvyšší, pětihvězdičkové hodnocení s historicky nejvyšším bodovým hodnocením.za systém ochrany dospělých cestujících v Evropském programu hodnocení nových vozů (Euro NCAP)

PR Nissan
 
 
Fotogalerie:   Nový koncept MB F 700, foto MB

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose