www.car.cz
 

Zapletal s Janáčkem - Pár dní před odjezdem na Dakar ...
     30.12.2007 08:44 - tisková zpráva


Pár dní zbývá našemu týmu do odjezdu na jubilejní 30. ročník rallye Dakar! Organizátoři po nedávném tragickém incidentu urychleně odletěli do Mauretánie, kde jednali s místními úřady, aby se ujistili, že situace je v této zemi bezpečná.

 

Nakonec se místním úřadům a složkám podařilo organizátory přesvědčit a ubezpečit celý organizační tým o maximální péči, která je a bude otázce bezpečnosti věnována. Organizátoři následně informovali prostřednictvím oficiálního webu dakar.com o této skutečnosti, a že tedy ještě osobně zvýší intenzitu a sledování celého konvoje v těchto oblastech.

 

My jsme ale samozřejmě v této době nepolevili z našich příprav. Zatímco v Dřevohosticích se pracuje na technice od rána do večera i nyní o svátcích, za čož patří velký dík všem zaměstnancům, ale i kamarádům a přátelům bez kterých by se to jistě nezvládlo, tady v Praze zas připravujeme tým po organizační stránce a dolaďujeme víza do pasů, satelitní telefony, datové satelitní připojení a další „drobnosti“.

 

Naše stránky www.offroadsport.cz byly právě doplněny o aktuální fotky z příprav závodního kamiónu MAN TGA 18.480 a dalšími z příprav ostatní techniky (ve fotogalerii), v sekci "jsme vidět" se objevilo spousta oskenovaných nejdůležitějších médií, kde jsme se letos zviditelnili a postupně se stránky připravují a odlaďují na "závodní" zatížení.

 

Takže držte palce ať vše stihneme, přejeme dobrý a šťastný vstup do nového roku a ať je pro nás všechny co možná nejúspěšnější!!!

 

za celý Old Spice Dakar team a OffROADSPORT CZ

 

přeje

 

Míla Janáček

 

Praha 30. 12. 2008, 03:30h


 
 
Fotogalerie:   Zapletal s Janáčkem před startem na Dakaru 2008, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose