www.car.cz
 

Fiat Linea získal cenu „AUTOBEST 2008“
     2.1.2008 12:06 - tisková zpráva


Fiat Linea získal cenu „AUTOBEST 2008“

Krátce poté, co Fiat 500 získal evropský titul „Auto roku 2008“, zvítězil Fiat Linea v soutěži „Autobest 2008“ a rozšířil tak sbírku prestižních ocenění, které automobily značky Fiat v tomto roce nasbíraly.

V rámci soutěže Autobest hodnotí odborná porota u všech nominovaných aut 13 parametrů, mezi nimiž nechybí design, pohodlí cestujících, jízdní vlastnosti, ekonomika provozu, poměr hodnoty a ceny a mnohé jiné. Na základě těchto parametrů pak vybere celkového vítěze z celkem 5 finalistů, přičemž má každý porotce k dispozici 240 bodů a u jednotlivých parametrů je stanoven maximální počet bodů, které může udělit.
Fiat Linea se s celkovým počtem 850 bodů umístil na prvním místě před Kiou Cee`d se 784 body a Mazdou 2 se 705 body. Porotu tvoří 15 specializovaných novinářů zastupujícich 15 evropských zemí, které společně představují významný trh 300 milionů obyvatel.

Fiat Linea byl navržen v Centro Stile Fiat, vyznačuje se elegantním vnějším stylem, je dynamický a silně “italský”. Štíhlý a elegantní sedan Fiat Linea se pyšní velkorysými rozměry, které ho staví na špičku ve své třídě – délka 4,56 m, šířka 1,73 m, výška 1,50 m a objem zavazadlového prostoru 500 l. Stylistická péče byla věnována také interiéru, jehož linie jsou harmonické, čímž vytvářejí příjemné prostředí: prosvětlené a schopné zaručit mimořádnou využitelnost vnitřního prostoru a vysoký komfort z hlediska ergonomie a místa, které má řidič i spolucestující k dispozici. Fiat Linea je určený těm, kteří dávající přednost eleganci, osobitosti a vytříbenému stylu. Je to hbité vozidlo, které se příjemně řídí v jakékoli situaci. Brilantnost, která vyplývá především z vlastností pohonných jednotek, v sobě spojuje skvělé výkony, nízkou spotřebu a absolutní respekt k životnímu prostředí.

Ocenění „Autobest 2008“ je dalším důkazem toho, že Fiat Linea, jenž přináší na evropský trh originální styl a potěšení z jízdy i vynikjící poměr hodnoty a ceny, byl trefou do černého.

Více informací o Fiatu Linea naleznete na stránkách www.fiatlinea.cz.

 

FIAT


 
 
Fotogalerie:   Novinka v užitkových vozech Peugeot - Bipper

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose