www.car.cz
 

Africká basketbalová hvězda bourala a bude se učit u Mičánka smyky !!
     12.1.2008 20:38 - tisková zpráva


Nečekaný dárek dostala africká basketbalistka Hamchetou Maiga-Ba na pátečním opožděném novoročním večírku basketbalistek Gambrinusu Sika od manažera Jiří Hamzy. Na africkou basketbalovou hvězdu čekala poukázka na školu smyků na sněhu u automobilového závodníka Jiřího Mičánka seniora.

     Maiga-Ba při cestě na úterní ranní sraz nezvládla na zledovatělé silnici jízdu z kopce po Zeleného ulici těsně před halou. Po smyku narazila bokem se svým vozem Citroen do stromu. Z hrozivě vypadající havárie vyvázla bez zranění s psychickým šokem. Ten ji ale neopustil ani při cestě na utkání Evropské ligy do Košic a ve své kůži nebyla o den později při samotném zápase.

    "Auto je zcela zdemolováno na odpis. Důležité však je, že se nestalo nic samotné hráčce," řekl manažer Hamza, který rychle zareagoval na souvislost s vánočním večírkem.

    S pětadvacetinásobným mistrem republiky Mičánkem se zná Hamza už více než deset let. V pátek před polednem se oba domluvili na dárku, kterému dal Mičánek potřebná razítka.

    "Počítám s tím, že Maigu-Ba zařadím do nejbližší školy smyků na sněhu. Myslím si, že po absolvování kurzu by ani africkou basketbalistku už neměla ledová a kluzká silnice zaskočit," uvedl Mičánek, jenž historku s nezvyklou klientkou ve své závodní škole líčil s humorem kamarádům na pátečním Plese olympioniků v brněnském hotelu International.

 

JiPo


 
 
Fotogalerie:   Autoslide 2008, foto Phen

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose