www.car.cz
 

Pavel Jelínek opět s titulem Motoristického novináře 2007. Již popáté!
     23.1.2008 18:02 - Administrátor


Již popáté a to v řadě za sebou obdržel šéfredaktor tohoto webu, ale také televizního motoristického magazáínu MotorTip, významné ocenění své  práce - titul Motoristický novinář roku 2007

Vážený pane redaktore,

komise pro přípravu slavnostního večera, jehož hlavním programem bude vyhlášení nejúspěšnějších reprezentantů ÚAMK ČR byla pověřena vybrat nejvýznamnější novináře zabývající se motoristickou tematikou, abyl jim mohl být udělen titul Motoristický novinář roku 2007.

Máme tu čest Vám oznámit, že jste byl vybrán mezi tuto elitu novinářů oddaných motoristickému sportu a tímto Vás - VIP hosta zveme na slavnostní vyhlášení, které proběhne při významném společensko-motoristickém večeru, konaném dne 9. února 2008 v prostorách Národního domu v Praze na Smíchově.

Akce se zúčastní mimo vyhlašovaných reprezentantů také čestní hosté. Budou to někteří zástupci státní správy (ministerstva pro místní rozvoj, školství, hospodářství, dopravy), sportovní funkcionáři (členové prezídia, významní činovníci), sportovní novináři (tisk, rozhlas a televize) a významní partneři ÚAMK ČR. Vyhlašováno bude cca 70 nejúspěšnějších reprezentantů ÚAMK ČR a cca 20 nejvýznamnějších motoristických novinářů.

Začátek společenského večera je plánován na 17.00 hodin, kdy budou hosté uvítáni malým občerstvením. Novináři budou mít možnost využít VIP salónek a pohovořit ještě před začátkem hlavního programu s partnery slavnostního večera a nejúspěšnějšími sportovci. V 17.30 bude zahájen ve Velkém sále program, jehož součástí bude vyhlašování nejlepších sportovců a sportovních novinářů.

Po jeho ukončení následuje pozvání na raut, který bude připraven v Arbesově sále a VIP salonku. Pro zájemce o informace o činnosti ÚAMK a jeho partnerů bude připravena výstava sportovního „nářadí“ reprezentantů ÚAMK, doplněná o fotografie, trofeje a videoprojekci.


ÚAMK ČR, Petr Kotek,

Na Strži 9, 140 02 Praha 4

 

PS: Pavle., gratulujeme


 
 
Fotogalerie:   Janner Rallye 2008 - foto Roman Kašpárek

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose