www.car.cz
 

Josef Peták vyrazil premiérově na jih Evropy
     tisková zpráva


Chorvatskou rallye zřejmě rozhodnou pneumatiky
 
V Záhřebu dnes ráno odstartovala 31. INA Croatia Delta Rallye, zařazená i do východní zony evropského poháru. Mezi přihlášenými je i sedmička posádek z České republiky.
 
Ke svému prvnímu letošnímu zahraničnímu startu (spojená Valašská a Matador rallye je považována za domácí) vyrazili na jih Evropy i Pepík Peták s Alenou Benešovou a jejich Peugeot 306 Maxi.
 
Mezi jejich soupeře bude patřít nejen několik jezdců na vozech A8, ale zejména Bulhar Krum Donchev na stejném stroji jako Peták a také Petr Zedník s Fordem Escort Maxi II, startující za Czech National Team, stejně jako Vladimír Barvík s Mitsubishi Lancer EVO VI a Petr Brynda na Škodě Felicia 1,6 Kit Car. Dalšími zástupci České republiky jsou Petr Černohorský (Lancer EVO VI), Michael Honda (Saxo Kit Car) a Marcel Sitník (Felicia 1,6 Kit Car).
Na všechny dnes čekají tři průjezdy třemi rychlostními vložkami o celkové délce  zhruba 140 km a dvoukilometrová super speciálka v Záhřebu. Zítra soutěž pokračuje necelou stovkou ostrých kilometrů na šesti vložkách a opět superspeciálkou v Záhřebu.
 
Podle informací z místa soutěže včera pršelo, dnes je sice opět teplo, ale mraky nadále hrozí a také předpověď na další dny říká, že pravděpodobnost deště, nebo bouřky je poměrně vysoká. Tradičně kluzké rychlostní zkoušky na chorvatských silničkách tak ještě získají na náročnosti.
 
Průběh soutěže můžete sledovat na oficiálních stránkách:
nebo  
 
 
Milan Hauer
Motorsport review
TISKOVÁ INFORMACE HROCH RALLY TEAMU

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose