www.car.cz
 

Intermoto testovalo ve Španělsku na okruzích Valencia a Almeria.
     27.1.2008 23:33 - tisková zpráva


Team Intermoto Czech absolvoval testy na španělských okruzích Valencia a Almeria.

 Královéhradecký tým Intermoto Czech absolvoval na španělském území přípravu na nadcházející sezónu. První dvoudenní testování proběhlo nedaleko města Valencie, kde leží oblíbený okruh většiny motocyklových závodníku, tedy okruh Ricardo Torma v Cheste u Valencie. V místě konání letošního třetího závodu Mistrovství světa Supersport absolvovali William de Angelis a Mattieu Lagrive  dva dny náročných testů v sobotu a neděli 19. a 20. ledna 2008

Po těchto dvou dnech práce na základním nastavení nového materiálu týmových motocyklů Honda CBR 600RR, se celá skupina jezdců, techniků a dalšího personálu přesunula na okruh Almeria, kde se Intermoto Czech zúčastnilo tří testovacích dnů pořádaných pro týmy jezdící šampionáty promotéra FG Sport.


Testů v Almerii se zúčastnilo mnoho týmů, které budou pro Intermoto Czech soupeři v letošním Mistrovství světa Supersport a i proto bylo zajímavé srovnání nejlepších dosažených časů. I když hlavní náplní bylo nastavení podvozku a motoru strojů Honda, bylo potěšitelné konstatovat, že Matt Lagrive patřil neustále mezi nejrychlejší jezdce supersportové kategorie. Nejrychlejším byl Craig Jones, který jedno kolo v Almerii zajel za 1:38,26 minuty, ovšem druhým nejlepším byl právě Lagrive, jenž dosáhl času 1:38,68.

Testování se zúčastnili i oba mladí jezdci týmu Intermoto Czech, kteří v letošní sezóně absolvují závody stockových tříd. Patrik Vostárek na stroji Honda kategorie Superstock 600 dosáhl na čas 1:42,3. Michal Drobný, který testoval Hondu CBR 1000RR, jenž do týmu Intermoto Czech dorazila pouhé dva dny před odjezdem do Španělska, testoval prakticky absolutně sériový motocykl, ze kterého byli sundané pouze zrcátka. I přesto dokázal nejrychlejší kolo zajet za 1:43,3.

Nyní již čeká královéhradecký tým poslední práce před odletem k prvnímu závodu roku, kterým bude tradiční zahájení Mistrovství světa Supersport na okruhu Losail nedaleko katarského Doha, kde se bude závodit již za pouhé čtyři týdny.

Petr Štola

Media servis


 
 
Fotogalerie:   Testy týmu Intermoto, leden 2008, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose