www.car.cz
 

Soutěž o kalendář WRC 2008 skončila.
     31.1.2008 18:52 - Pavel Jelínek


Naše  soutěž o krásný  kalendář s tematikou WRC  na rok 2008 a s fotografiemi našeho  dlouholetého spolupracovníka Martina Viďourka  skončila.

Otázka byla tentokrát jediná a podle nás velmi jednoduchá. Nicméně přestože odpověď snad byla zcela jednoznačná, hlavně před závěrem soutěže   přibylo množství  špatných  odpovědí !! Z celkového počtu 315 odpovědí pak bylo 58 špatných !! (- což je dost !)

Správná odpověď je zvýrazněna  tučně a jednalo se o odpověď  C :

Který z českých jezdců byl nejúspěšnější v kategorii MS juniorů 2007
Filip Schovánek
Jan Kopecký
Martin Prokop

Výhercem kalendáře se  stal : pan R. Šenk  z Brna, Králova Pole

Gratulujeme

Jinak podle  posledních informací jsou již  pěkné kalendáře  beznadějně  rozebrány, takže  šance na jejich  získání je  již  minimální. Holt třeba  až  zase v příštím roce...

Pěkné  fotografie stejného  autora z Monte Carla 2008 si pak mimochodem můžete  prohlédnout v naší  fotogalerii dole pod článkem. A nejen  je.

Stále ještě si ovšem můžete zasoutěžit o také velmi vydařený kalendář, tentokrát  ale od  týmu Jirky Janáka a z okruhového Porsche Carrera  cupu. Soutěž o kalendář zde. Do třetice pak  připravujeme  soutěž o další  nástěnný kalendář a  to tentokrát od týmu BRT, kde  hlavní  roli  hraje vůz Audi A4 DTM!!


 
 
Fotogalerie:   Rallye Monte Carlo 2008 objektivem Martina Viďourka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose