www.car.cz
 

Zlíně hokejové utkání mezi Policií ČR a Racing Teamem se blíží
     6.2.2008 12:51 - tisková zpráva


Hokejová bitva o Zlín,

aneb „Kdo Valašsků trnkovicu pije, toho ani pantokem nezabije."

 

Dne 16.02.2008 se od 17 hodin uskuteční na zimním stadionu Luďka Čajky ve Zlíně hokejové utkání mezi Policií ČR a Racing Teamem. Vážení přátelé, přijďte na „zimák“ podpořit svého favorita, jste srdečně zváni.

 

tisková informace

Josef (Pepíno) Bartončík

tiskový mluvčí

 

---------------------------------------------------------------------

 

Po přečtení výše uvedené (velmi strohé) tiskové informace jsem se rozhodl oslovit pana doktora Bartončíka o podání vysvětlujících informací k pořádané akci. Je totiž velmi divné, že tak seriózní sportovně kulturní akci, může dělat tiskového mluvčí člověk, který (dle mých informací) o hokeji mnoho neví, snad jen to, že se hraje na ledě a to ještě proto, že led používá do své pravidelné denní dávky whisky.

 

Nebudeme s panem koncipientem předstírat, že se neznáme, proto si v rozhovoru budeme tykat.

 

Pro vyváženost informací se pokusíme získat také odpovědi na položené otázky i z druhého tábora, tedy od tiskové mluvčí zlínské policie Jany Bartíkové (setkání se intenzivně připravuje).

 

---------------------------------------------------------------------

 

Ahoj Pepíno, jak se máš, co je nového? (zdvořilostní otázka na úvod)

Ahoj Edíku, na úvod se musím důrazně, ale prosím skutečně důrazně ohradit proti tomu koncipientovi. Je to oslovení, které mi již skutečně, ale opravdu skutečně nepřísluší, neboť již od 1.4.2003 jsem zapsán v seznamu České advokátní komory jako advokát, a to prosím není žádný apríl. A novinky samozřejmě jsou, například jsme spolu s Vladimírem úspěšně absolvovali lékařskou sportovní prohlídku. Bohužel zatímco já jsem byl pochválen za vzrůstající zdatnost a klesající váhu, Vladimír byl pokárán za opačný trend a bylo mu uloženo omezení konzumace piva na maximálně dvě desítky týdně. V jeho případě tedy oprávněně lze předpokládat abstinenční příznaky.

 

Můžeš nám říci něco bližšího k připravované akci…

Bohužel, jelikož probíhají úkony přípravného řízení, bylo na připravovanou akci uvaleno přísné informační embargo. Takže pokud se chcete něco dozvědět, doporučuji sledování denního tisku, kde se nepochybně objeví přepisy odposlechů telekomunikačního provozu mezi trenérem a maskotem teamu.

 

A co sestava, práskneš nějaké jména?

1. pětka: Larionov, Makarov, Bykov, Fetisov, Krutov, cokoliv dál nemá význam dodávat.

 

V každém sportu (a nejen sportu) je důležitá taktika a připravenost, můžeš vypíchnout nějaké „špíčky z vaší kuchyně? (policie „prý“ v rámci akce bude na ledě kontrolovat přednost zprava a údajně má dokonce měřit i rychlost)

Na základě smlouvy o právní pomoci uzavřené s naší advokátní kanceláří připravujeme důslednou strategii právního zastoupení. Již nyní mám připraven návrh na vyloučení policejního orgánu v souladu s ust. § 30 odst. 1 trestního řádu. V případě nepříznivého výsledku mám též v záloze žádost o přezkoumání postupu policejního orgánu dle ust. § 157a trestního řádu a byť bych nerad vyhrožoval, tak samozřejmě připadá v úvahu i odvolání, dovolání, návrh na obnovu zápasu či ústavní stížnost.

 

 

 

Mám „ověřené“ informace, že protivník provádí rozsáhlý nábor a připravuje převelení posil až pražského prezidia, můžeme očekávat něco podobného i u vašeho mančaftu?

K tomu snad jediné:  „Kapříci již vypluli“!!!

 

Musíme končit, takže proč by fanoušek motoristického sportu měl přijít na zimák podpořit váš team?

Protože až uvidí, co všechno může sednout za volant závodničky, tak přehodnotí svůj postoj a bude do budoucna důsledně dodržovat zákaz vstupu do zakázaných prostorů kolem tratí rychlostních zkoušek.

 

Díky za rozhovor, a s tím ledem opatrně ať se nenachladíš. Nazdar… sportu zdar, obzvlášť motoristickému, ale i hokejovému!!

O mé zdraví se nemusíš bát, protože já na led rozhodně nepůjdu, neboť tento, jak známo klouže, a já jsem rád, že mě konečně přestala bolet zlomená kostrč po jisté rally v okolí Zlína, v roce 2006.

 

---------------------------------------------------------------------

 

Přesto, že nám hlavni činovnik pro styk s tiskem Josef (Pepíno) Bartončík nechtěl sdělit soupisku, tak se nám podařilo zjistit alespoň předběžnou sestava Racing Teamu, kterou vám nabízíme k nahlédnutí. 

 

Předběžná sestava Racing Teamu (dle abecedy):

 

Barvík Vladimír (pilot)

Firla Lumír (pilot)

Horáček „Houba“ Michal (mechanik)

Jelínek Jan (pilot)

Kříž Laďa (mitfára)

Merta Josef (mechanik)

Neumann Vlasta (pilot)

Poulík Petr (pilot)

Prášil Pavel (pilot)

Skácelík Jan (mechanik/pilot)

Sovják Leoš (mitfára)

Stiksa Michael (mitfára)

Šelešovský Daniel (manager)

Ševčík Karel (manager)

Tureček Martin (pilot)

Večerka Michael (mechanik/pilot/mitfára)

 

 

 

Materiál připravil: Eduard (emk) Klimek

www.emk.cz


 
 
Fotogalerie:   Setkání mistrů motoristického sportu, (c) 2008 - Milan Spurný

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose