www.car.cz
 

MOTORTIP – arenacross, motokáry, Winter trial i dramatická Stopa.
     10.2.2008 16:01 - Pavel Jelínek


Televizní ( a internetový) motoristický magazín MotorTip nabídne od nadcházejícího víkendu několik příspěvků z různých disciplín, jak je zřejmé z následujícího přehledu. Pořad je nyní k vidění také kdykoliv na internetu.

 

„Do brněnské haly Rondo se vrátil arenacross, kterému  kralovali mladíci Martin Michek a Jirka Bittner, a příspěvek z Ronda s řadou rozhovorů s nimi i s dalšími závodníky tentokrát celý pořad otevírá a patří mu prvních  dvanáct minut. Rovněž v Brně se konalo tradiční motokárové setkání mistrů, kde jsme rovněž natočili řadu rozhovorů s jeho účastníky, závodníky různých motoristických disciplín od motokár přes motorky a motokros, závodníky do vrchu i na okruzích až třeba po truckery a samozřejmě i soutěžáky,“ uvádí šéfredaktor Pavel Jelínek a pokračuje:

 

„Amatérská Stopa Valašské zimy v okolí Vizovic se tentokrát konala spíše bez sněhu, ale vydařila se a přinesla řadu dramatických situací. Prakticky téměř pouze z karambolů a větších, či menších jezdeckých problémů je připraven skoro tříminutový příspěvek ze Stopy. Ale za zmínku jistě stojí, že v některém z příštích MotorTipů se na akci ještě jednou a podrobněji vrátíme. Napříč téměř celým Českem projela stovka aut při akci nazvané Winter trial a této akci budou patřit další tři minuty. Nechybí informace o chystané jezdecké škole pro zájemce o rallye a na úplný závěr si zájemci mohou opět zasoutěžit, tentokrát o pěkný nástěnný kalendář týmu Jirky Janáka.“

 

MotorTip je vysílán na TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima) – s premiérou vždy v sobotu od 7,30 hod a reprízou v neděli od 7,00 hod. Některé vybrané příspěvky mohou diváci TV Vysočina vidět i v podvečerním zpravodajství v průběhu celého týdne.

 

Dále je k vidění v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, či KTV v Břeclavi. Nově je pořad k vidění v některých městech na severu  Čech !

 

Na internetu je pořad nyní k vidění mnohem lépe, než dříve. Stačí kdykoliv kliknout na adresy www.ktvmedia.cz a pořad se okamžitě, kdykoliv a bez čekání na začátek vysílání spustí,“ zdůrazňuje ještě další, byť několik měsíců starou novinku, která potěšila  mnoho diváků, šéfredaktor a producent Pavel Jelínek, který mimochodem právě tuto sobotu již po páté za sebou obdrží ocenění titulem Motoristický novinář roku, který uděluje ÚAMK ČR.

 

Podrobnosti o lokalitách, kde je pořad vysílán, též na:

http://www.jsc-studio.cz/ (TV Vysočina),

http://www.tv-vysocina.cz/

www.oik.cz (TV OIK – Orlický infokanál),

http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),

www.hustopece-city.cz (KTV Hustopeče),

 

http://tv.ltnet.cz/player.php?action=play&play=rtv (Aktuální televizní vysílání z Litoměřicka – včetně vysílání aktuálního  dílu MT na internetu !)

www.ktvmedia.cz ( Roudnická televize - včetně vysílání aktuálního  dílu MT na internetu !)

 

 

 

Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu MotorTip:

http://www.e-auto.cz/    

http://www.erally.cz/rs/  

http://www.auto-news.cz/ 

http://www.emk.cz

http://nedbis.ic.cz/  

http://www.motormix.cz 

http://www.car.cz

http://www.ftr-media.com/ 

http://www.trebicnews.cz/ 

http://www.RELY.CZ

a dalším !


 
 
Fotogalerie:   Winter Trial 2008 - Autodrom Most - foto Petr Bača

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose