www.car.cz
 

Shell myslel i na zamilované a na Valentýna
     14.2.2008 08:12 - tisková zpráva


SHELL ZACHRAŇUJE ZAMILOVANÉ

V Praze 14. února 2008 – Společnost Shell Czech Republic a.s. přinesla na svátek zamilovaných svým zákazníkům speciální bonus. Každý, kdo 14. února na vybraných čerpacích stanicích natankuje nebo zakoupí některý z nabízených produktů či služeb, dostane sladké překvapení!

Akce, kterou Shell pro své zákazníky připravil, platí pouze dnes, na svátek sv. Valentýna. Je určena převážně všem zamilovaným, kteří chtějí potěšit své drahé.
„Speciální valentýnská akce je dalším důkazem naší snahy o zpříjemnění návštěv zákazníků na čerpacích stanicích. Shell,“ říká Dušan Nedorost, ředitel čerpacích stanic Shell v České republice.

„Navíc nikdy nevíme, kterou z našich zákaznic můžeme příjemně potěšit, anebo koho z řad mužského pohlaví třeba i zachránit,“ dodal.

Royal Dutch Shell plc
Společnost Royal Dutch Shell plc je registrovaná v Anglii a Walesu, má centrálu v Haagu a její akcie jsou kótovány na burzách v Londýně, Amsterodamu a New Yorku. Společnost Shell působí ve více než 145 zemích světa v oblastech průzkumu a těžby ropy a zemního plynu, výroby a marketingu kapalného zemního plynu a zkapalňování zemního plynu, dále výroby, marketingu a přepravy ropných produktů a chemikálií a projektů zabývajících se obnovitelnými zdroji energie zahrnující větrnou a solární energii. Pro další informace prosím navštivte stránky www.shell.cz.

PR

AMI Communications Shell Czech Republic


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose