www.car.cz
 

Tři týdny po odjetí letošní Stopy Valašské zimy 2008 je na světě DVD
     20.2.2008 19:15 - Pavel Jelínek


Tři týdny po odjetí letošní Stopy Valašské zimy 2008 je na světě DVD

DVD vytvořil Nedbis, tedy Michal Nedbal, ve spolupráci s Pavlem Jelínkem ze záběrů více než desítky kameramanů.

Proto se také povedlo zachytit velké množství dramatických situací, o které na této tradiční zimní akci, přestože se letos nejela na sněhu, nebyla nouze. Několik divokých jezdeckých kousků pak mají fandové možnost vidět i na on boardech, včetně velmi zajímavých záběrů kamery, umístěné na nárazníku.

Mezi nejdramatičtější úseky patřilo esíčko před Hvozdnou na stejnojmenné erzetě, ale rušno bylo také na RZ Barák a Raková. Nechybí ani množství rozhovorů s posádkami, které natočil Pavel Jelínek, redaktor televizního motoristického magazínu MotorTip. Mimochodem, právě v tomto pořadu bude v jeho nejbližším vysílání s premiérou o nadcházejícím posledním únorovém víkendu k vidění také právě část této reportáže ze Stopy i s několika rozhovory. A připomeňme, že MotorTip je k vidění nejen v regionu TV Prima na Vysočině a na řadě kabelových televizí po celé republice, ale také na internetu.

Zájemci si mohou DVD objednávat na adrese : nedbis@seznam.cz, přičemž cena je spíše symbolická a určitě pro každého přijatelná – 250 kč. V již zmíněném MotorTipu navíc bude divácká soutěž o toto DVD.

Délka sestřihu na DVD je 33 minut, navíc ale nabídne i on boardy všech tří nejzásadnějších erzet a také fotogalerii s řadou pěkných obrázků. Posádky, které se akce zúčastnily, mají navíc možnost objednat si sestřih průjezdů pouze své, případně dalších vybraných posádek.

Upoutávku najdete zde: http://www.youtube.com/watch?v=aiJPvR9QAi8

Tisková zpráva k DVD Stopa 2008,v Brně 19. února 2008


 
 
Fotogalerie:   Ve stopě Valašské zimy 2008 - foto Petr Bača

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose