www.car.cz
 

Mičánek se chystá na sezonu v Mugellu
     27.2.2008 19:46 - tisková zpráva


Mičánek se chystá na sezonu v Mugellu

 Čtyři různé automobilové seriály má v nadcházející sezoně v plánu absolvovat brněnský automobilový závodník Jiří Mičánek, který už v tomti týdnu začal testovat na okruhu v italském Mugellu. Mičánkovou prioritou bude, stejně jako loni, Pohár Porsche Carrera. Tento seriál se pojede v rámci mezinárodního mistrovství Německa cestovních vozů DTM.

 Kromě toho se chce ve volných termínech Mičánek zaměřit i na Pohár Porsche Sport Cup, na některé závody mezinárodního mistrovství FIA GT a také na vybrané závody domácího okruhového mistrovství. Druhým jezdcem Mičánkova týmu bude ruský závodník Oleg Keselman.

 „V Mugellu se uskuteční třetí závod Poháru Porsche Carrera, ale vzhledem k vytíženosti tohoto italského okruhu zůstala první a také poslední možnost k testování už tento týden," uvedl šéf stáje Jiří Mičánek senior. Zatím mají oba jezdci na testování loňský model vozu Porsche. Dva nové závodní vozy obdrží stáj v příštím týdnu přímo z továrny k testování na okruhu v Hockenheimu, kde také v polovině dubna odstartuje devítidílný seriál Poháru Porsche Carrera.

 JiPo


 
 
Fotogalerie:   Martin Prokop úspěšný na Švédské rallye 2008, foto týmu P.Frýba

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose