www.car.cz
 

Karel Trněný se od Košic převlékne do žlutého
     tisková zpráva


Karel Trněný pojede v Košicích v nových barvách

Úspěšná jednání mezi zástupci Profiko Rally Teamu a společností Slovnaft a.s. člen skupiny MOL, byla v minulých dnech zakončena uzavřením dohody o spolupráci. Karel Trněný proto v Košicích, kde bude tento víkend bojovat o další body do slovenského šampionátu, vyrazí na trať se Škodou Octavia WRC EVO III v nových barvách.
 
Dohoda o spolupráci je ze strany společnosti Slovnaft a.s. člen skupiny MOL, silné firmy s velmi blízkým vztahem k motorismu a motoristickému sportu, velkým oceněním práce týmu, který má za sebou během své relativně krátké existence několik výrazných úspěchů na poli sportovním, ale i technickém. Karel Trněný se spolujezdci Václavem Pritzlem a Stanislavem Kafkou v roce 2003 vybojovali druhé místo v absolutním pořadí MMČR a třetí v MČR. Úspěchy slavili i na poli přípravy, stavby a provozu vysoce technicky náročných vozů kategorie WRC.
S takto připraveným auty dosáhli a letos dále dosahují skvělých výsledků jezdci jako Jiří Volf, Martin Prokop, nebo Tamás Turi. „Jsme rádi, že došlo ke spojení našeho týmu a společnosti Slovnaft a.s. Navázání spolupráce a já doufám, že oboustranně prospěšné spolupráce, je dalším impulsem nejen pro mne, ale nás všechny, kteří se na provozu, nyní již Slovnaft Rally Teamu podílejí,“ řekl Karel Trněný, který si od příchodu nového partnera slibuje i posílení své motivace po několika nepříliš povedených soutěžích.
 
„Jistěže mám novou chuť do závodění a nebudu chtít udělat žádnému z našich partnerů ostudu. Soutěže byly nepovedené spíše z mého osobního pohledu, kdy se mi jezdecky nedařilo, ale například náš druhý komerčně připravovaný vůz sklízel úspěchy na domácích i zahraničních tratích. Doufám, že již v Košicích se ukáže, že karta se obrací a budeme schopni ukázat firmě Slovnaft a.s., že zvolila správně,“ dodal ještě Karel Trněný, který pod hlavičkou Slovnaft Rally Teamu absolvuje všechny následující soutěže na Slovensku a zúčastní se i maďarské Budapest rally. Logo společnosti Slovnaft a.s. nebude na Karlově Škodě Octavia WRC EVO III chybět ani na soutěžích v České republice.
 
 
 
 
Milan Hauer
Motorsport review
TISKOVÁ ZPRÁVA SLOVNAFT RALLY TEAMU
 

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose