www.car.cz
 

Roman Kresta dělal rekordy v chatování
     tisková zpráva


O Romana Krestu byl velký zájem
 
V úterý 15.června.2004 byl hostem na VIP live chatu portálu volny.cz jezdec Styllex Tuning Prosport týmu Roman Kresta, který je právem považován za nejlepšího českého soutěžního jezdce současnosti.
Na Romana bylo směřováno velké množství dotazů, na které Roman velmi trpělivě odpovídal. Fanoušky zajímal skutečně široký záběr otázek a z odpovědí Romana Kresty se mohli dozvědět mnoho zajímavých věcí ze zákulisí nejpopulárnější motoristické disciplíny v Čechách – rally.

Tento VIP live chat byl z pohledu návštěvnosti celkově nejúspěšnějším za celou
dobu jeho pořádání na serveru volny.cz od roku 2001, což pouze dokresluje zájem fanoušků o rally a Romana Krestu!

Úspěch „rally chatu“ je velmi cenný, neboť VIP live chatu se v minulosti kromě sportovců zúčastnili také populární umělci, herci a jiné celebrity (Jan Svěrák, Chinaski, Miroslav Žbirka, Iveta Bartošová a další).

VIP live chat s Romanem Krestou měl téměř 2x větší návštěvnost než chat s vynikajícími sportovci jako bezesporu jsou Aleš Valenta (olympijský vítěz), Milan Hnilička (MS v ledním hokeji) nebo Josef Dressler (MS v biketrialu). Podle návštěvnosti a množství položených otázek je více než zřejmé, že automobilové soutěže a jejich jezdci jsou v České republice velmi populární.
 
Záznam chatu je na následující adrese:
 
Martin Bobek, www.RomanKresta.com

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose