www.car.cz
 

Brněnskému supermotu vládl Jiří Boček
     Pavel Jelínek


Na brněnském výstavišti se po nedávné rallye uskutečnil další a zcela odlišný závod - - SUPERMOTO. Zúčastnila se jej i řada zahraničních jezdců z pěti zemí a zpestřením byl velmi atraktivní závod terénních čtyřkolek. Akci bohužel vůbec nepřálo počasí..
Do Brna o víkendu přijeli vyznavači supermoto a také terénních čtyřkolek, kteří startovali v závodech v celkem pěti třídách.

Z tuzemské špičky chyběl jen Jan Kvasnička, který v stejném termínu startoval v prvním letošním podniku MS a dojel si tam pro deset světových bodů, a zraněný Petr Vorlíček, který své soupeře ovšem sledoval ze sedla skůtru.

Pořadatelská AGENTURA FORSAGE pamatuje na svých akcích i na zábavu pro diváky i hosty. Například před startem první nedělní finálové jízdy se konal závod V.I.P. týmů na skútrech, dětské návštěvníky měly čekat po celý den různé soutěže o ceny. Plány ovšem zhatilo počasí , které akci vůbec nepřálo.

Nástrahy trati i počasí nejlépe zvládl Jiří Boček ( 16), který vyhrál po dvou závodech třídy Prestiž i čtyřistapadesátek a stal se tak nejúspěšnějším účastníkem. Juniorskou třídu Aral 85 vyhrál dvakrát Josef Rozum a dvakrát bronzem se blýskl i brněnský jezdec Robin Hošek. Celkové kompletní výsledky byměly být  k dispozici na www.supermoto.cz

Po Brně bude následovat čtveřice dalších závodů - v Sosnové, Sedlčanech, ve Vysokém Mýtě a zářiový závod družstev v Písku.





 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose