www.car.cz
 

Nové dlouhé Berlingo pro profesionály nyní k vidění v Madridu
     22.5.2008 07:56 - tisková zpráva


Nové Berlingo pro profesionály v dlouhé verzi vystavené
na mezinárodním autosalonu v Madridu

Poté, co byla v dubnu představena na autosalonu v Birminghamu krátká verze nového Berlinga, bude jeho dlouhá verze odhalena na mezinárodním madridském autosalonu, který se koná od 22. května do 1. června 2008.

Značka Citroën tohoto autosalonu využije k vystavení i jiných modelů, které byly uvedeny na trh v poslední době, jako je Nemo v užitkové verzi a ve verzi „ludospace“, ale také nová C5 ve verzi sedan a Tourer. Nová C5 veřejnost okouzlila – od začátku dubna, kdy byla v 15 zemích Evropy uvedena na trh, již bylo objednáno více než 22 000 vozů.

Nové Berlingo bude v dlouhé verzi prodáváno od září 2008. Dodávka nabízí velký nákladový prostor, který je také nesmírně praktický: nákladový objem 3,7 m3 se může díky nové kabině Extenso® zvětšit až na 4,1 m3. Posádka má rovněž k dispozici komfortní prvky výbavy a podpůrné prvky řízení, které jsou obvykle vyhrazeny osobním vozům, jako je asistent pro rozjezd do svahu, výškově a hloubkově nastavitelný volant, podvozek z vozu C4 Picasso nebo elektronický stabilizační systém ESP.

Nové Berlingo – vždy blíže profesionálům…


Martina Bedrnová
PR manager


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose