www.car.cz
 

AAA AUTO odstupuje od záměru koupit ABA
     tisková zpráva


AAA AUTO a.s. oficiálně odstupuje od výběrového řízení na koupi společnosti Autoklub Bohemia Assistance (ABA). AAA AUTO projevilo zájem o majetkový vstup do této společnosti na základě svých plánů na expanzi a rozšiřování portfolia poskytovaných služeb.
 
„Dodatečné podmínky výběrového řízení a nové, nerealistické požadavky, které v této souvislosti vznikly, vedly k našemu rozhodnutí odstoupit z výběrového řízení,“ říká Anthony James Denny, předseda představenstva AAA AUTO, a.s.
 
Společnost AAA AUTO a.s. má nadále zájem o vstup na pole asistenčních služeb a hodlá v budoucnu jednat o spolupráci a případném majetkovém vstupu s dalšími subjekty na českém trhu, které tyto služby poskytují.
 
Magdaléna Drsová
Tisková mluvčí
AAA AUTO a. s.
 
 
 
--------------------------------------
Společnost AAA AUTO a.s. je největším prodejcem použitých vozů ve střední Evropě (43012 prodaných vozů za rok 2003, obrat 7 miliard, 1450 zaměstnanců) a za rok 2003 získala 68. pozici mezi nejvýznamnějšími společnostmi v ČR v žebříčku Czech Top 100. V letošním roce společnost vstoupí na trh s prodejem nových vozů. V souvislosti s touto změnou a snahou zprůhlednit působení na trhu došlo ke změně názvu společnosti z AUTOMOBILE GROUP a.s. na AAA AUTO a.s.

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose