www.car.cz
 

Dan Michl po Ústecké jednadvacítce vede Evropský Pohár
     26.5.2008 22:14 - tisková zpráva


O víkendu 24.-25.5.2008 se na ústecké trati již tradičně sešli jezdci ME v závodech automobilů do vrchu historických vozů a účastníci evropského vrchařského Cupu a Challenge s domácími jezdci, kteří bojují o tituly v rámci Mistrovství ČR.

 

V sobotu se závodu MMČR účastnil i Dan Michl s vozem Michl 0803, a to ve skupině E1. Po dvou odpoledních závodech se postavil na nejvyšší stupínek - zvítězil ve skupině E1, a tedy i ve své třídě. Na druhém místě skončil David Komárek s Mitsubishi Eclipse EVO 600 a třetí dojel Martin Rybníček na Mitsubishi Colt EVO 550.

 

Nedělní závod se již započítával i do seriálu Evropského Poháru, a tak se na start postavili i tradiční největší pohároví soupeři Dana Michla, a to Georg Plasa (BMW 320  V8 Judd), Herbert Pregartner (Porsche 911 GT) a Felix Pailer (Lancia Delta Integrale 16V Turbo).

 

Při podvečerním vyhlašování se nakonec seřadili v pořadí Plasa - Michl - Pailer - Pregartner, a Dan Michl se tak dostal do vedení v průběžném hodnocení Evropského Poháru.

 

Josef Michl jak v sobotu, tak v neděli zvítězil ve své třídě a do hodnocení Mistrovství Evropy si v neděli připsal další vítězné body. Potvrdil tím tak své průběžné postavení v čele tabulky ME historických vozů.

 

 

 

Tisková zpráva MICHL MOTORSPORT

26.5.2008


 
 
Fotogalerie:   Sobota na Ústecké 21 od Tondy Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose