www.car.cz
 

MOTORTIP nabídne Valašskou rallye, Baju Itália, Erzetku, rozhovory atd
     18.4.2008 08:45 - tisková zpráva


Druhý dubnový televizní ( a internetový) motoristický magazín MotorTip nabídne i tentokrát desítku příspěvků z různých disciplín a je z něj zřejmé, že sezóna 2008 se rozjíždí. Nechybí Valašská rallye, Baja Italia, či rakouská Lavanttal rallye ani třeba rozhovor s motocyklovým závodníkem Karlem Abrahamem, či jeden motokárový rekord. Pořad je k vidění také kdykoliv na internetu a to na adrese www.ktvmedia.cz/
 
„Do druhého dubnového Motortipu  jsme se opět snažili – byť ve velmi skromných podmínkách -  připravit co nejpestřejší obsah. Úvodní reportáží se ještě vracíme k Valašské rallye, které kralovali Kresta, Valoušek a Pech a nejen tyto jezdce mohou diváci v pořadu vidět i slyšet v rozhovorech. V těch jsme zpovídali také Jaromíra tarabuse a Daniela Trunkáta, Vladimíra Barvíka a Josefa Bartončíka, překvapení sezóny Jarka Orsák, či dva nejlepší piloty ze třídy N3 Petra Křížka a Martina Radu a  další. Na otázky o začátku sezóny odpovídá také brněnský motocyklový závodník Karel Abraham, stálý jezdec MS. V tomto příspěvku jsou navíc k vidění i pomalová těla dvou krásných dívek, které jistě zaujmou většinu mužů. Představíme také nové krasavce týmu Mičánek Motorsport, který se připravuje nejen na starty v Porsche Carrera cupu, ale i třeba v několika závodech FIA GT. Atraktivní záběry přinášíme také z nedávné Baja Itália, kde české posádky obsadily sedmé a osmé místo absolutně, ale zároveň druhé a třetí v dieselech“ naznačuje obsah pořadu jeho šéfredaktor Pavel Jelínek.
 
Pořad dále přináší ohlédnutí za nedávnou rakouskou Lavanttal Rallye, kterou bohužel předčasně zastavila tragická nehoda, i za letošní první Erzetkou Tmáň na Berounsku, úvodní akcí amatérského Rallye Cupu. Divákům připomene také blížící se Rallye Český Krumlov i Agrotec rallye Hustopeče, která bude pátým podnikem velkého šampionátu. „Před závěrem ještě zmíníme novinku, že okruhový šampionát BMW1 challenge má opět problémy a bude zřejmě letos zrušen, respektive se pojede ve značně okleštěné podobě. Na závěr MotorTip informuje o motokárovém rekordu v Modřicích, při němž osm desítek jezdců kroužilo po zdejší závodní dráze rovných a neuvěřitelných 80 hodin. Ani tentokrát v pořadu nechybí dramatické záběry a již nyní můžeme naznačit obsah příštího pořadu, který bude mít premiéru za dva týdny. Nebudou v něm chybět Rallye Šumava ani Vyškov, úvodní díl letošního šampionátu ve sprintrallye. Navíc připravujeme i reportáž z úvodního závodu IRC v Turecku i podrobnější reportáž z již zmíněné motokárové osmdesátihodinovky, která by se příště možná mohla jet i třeba jako stohodinovka.... A nejen to.“ dodal Pavel Jelínek.
 
MotorTip je vysílán na TV Vysočina ( regionální vysílání TV Prima) – s premiérou vždy v sobotu od 7,30 hod a reprízou v neděli ve vysílacím bloku po 7,00 hodině ranní. „Na TV Vysočina došlo nyní ke změně a pořad je z technických důvodů  rozdělován zhruba na polovinu, přičemž druhá půlka je vysílána o týden později ve stejných časech. Ale diváci zde postupně uvidí celý pořad,“ doplňuje Pavel Jelínek.
 
Dále je tento jeden z mála motoristických magazínů tohoto druhu u nás  k vidění v lokálních televizních sítích, jako je KTV Hustopeče, východočeská TV OIK, KTV v Jeseníku, či KTV v Břeclavi. Nově je MotorTip k vidění v některých městech na severu Čech, jako třeba Roudnici nad Labem !
 
Připomínáme, že na internetu je pořad nyní k vidění mnohem lépe, než dříve. Stačí kdykoliv kliknout na adresu www.ktvmedia.cz/ a pořad se okamžitě, kdykoliv a bez čekání na začátek vysílání spustí.
 
Podrobnosti o lokalitách a TV stanicích, kde je pořad vysílán, též na:
 
http://www.jsc-studio.cz/ (TV Vysočina),
www.oik.cz/ (TV OIK – Orlický infokanál),
http://www.ktjes.cz/ ( KTV Jeseník),
www.hustopece-city.cz/ (KTV Hustopeče),
www.ktvmedia.cz/ ( Roudnická televize - včetně vysílání aktuálního  dílu MT na internetu !)
 
 
Poděkování patří také následujícím mediálním partnerům pořadu MotorTip:
http://www.RELY.CZ/
a dalším !
 
Námět, scénář : Pavel Jelínek
 
Kamera:
Jan Olejníček
Alois Folta
Martin Folta
Karel Kubeš
Tomáš Nesrovnal
Vladimír Duda st.
Vladimír Duda ml.
Michal Nedbal
Jiří Nedbal
Archiv týmů
 
Spolupráce:
Věra Kubešová
Jiří Dokulil
Martin Folta
Jiří Volf
Jakub Špaček
 
Střih : Marie Trojanová
Produkce: Pavel Jelínek
Režie : Pavel Jelínek
 
Tisková informace pořadu MotorTip 2008_duben_02

 
 
Fotogalerie:   Jarní cena Brna 2007 - EGTS - foto : Jiří Navrkal

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose