www.car.cz
 

Markus Bosiger před sezónou 2008
     4.5.2008 10:27 - tisková zpráva


Přestože se z důvodů plnění marketingových povinností nemohl Markus Bosiger zúčastnit včerejší tiskové konference svého týmu, o jejích průběhu byl podrobně seznámen. S vyjádřeními Mario Kresse a Davida Vršeckého se pak úřadující mistr Evropy plně ztotožňuje!

Jak Markus prozradil dnes v telefonickém rozhovoru, mediální strategie uzrála v průběhu druhého testování v Nogaru. "Nová Buggyra fungovala dle očekávání. Jiné cíle, než obhajoba obou titulů by silně zaváněly alibismem. Stejně tak ale víme, že to bude hodně těžké," prohlásil Markus Bosiger. "MAN nasadil minulou sezónu nový motor a nějak to nevyšlo. Nepochybuji, že v průběhu zimní přestávky udělali všechno pro to, aby se po roční pauze vrátili na truckový trůn."

Švýcarský jezdec jednoznačně odmítá, že by snad loňský zisk titulu mohl utlumit jeho závodnické ambice. "Pokud by došlo k něčemu podobnému, tak bych se závoděním jednoduše skončil. V motoristickém sportu neexistují přátelská utkání, jezdec musí jít do každého závodu na 100%. Kromě toho bych po vybojování titulu rád věděl, jak chutná jeho obhajoba."

Otázky českých novinářů směrem k Davidovi ohledně možného zisku titulu Markuse pobavily. "Nemyslím si, že by David musel čekat na titul jako já do padesáti. I když nevím, jestli musí vyhrát zrovna letos (smích). Každopádně už několikrát jsem se vyjádřil v tom smyslu, že pokud bych měl s někým prohrávat, tak ať je to David. Chlapec to ale se mnou nebude mít určitě snadné…"



Buggyra
 
 
Fotogalerie:   Misano 2008 a i v neděli úspěšná Buggyra, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose