www.car.cz
 

Testování nejen Buggyr v Nogaru - za vskutku psího počasí
     22.4.2008 08:52 - tisková zpráva


Přestože testování v Nogaru provázelo vskutku psí počasí, je třetí jezdec loňského šampionátu David Vršecký s jeho průběhem vcelku spokojen. "To nejhorší přišlo po příjezdu. Dorazil jsem totiž s šortkách a triku a ono bylo nějakých osm stupňů nad nulou…"

Jak jsme informovali již v pátek, nebylo možné vzhledem k počasí testovat výkony motorů, o to více času zbylo na mokré nastavení. "Dostali jsme možnost vyzkoušet si mokrý software, což by se nám asi jinde nepoštěstilo. V Mostě bychom asi v podobném počasí vůbec netestovali. Z Nogara jsme to měli domů přece jen trochu daleko," míní David a zároveň dodává, že v okamžicích, kdy trať na krátký čas přece jen oschla, bylo možno přitlačit na pilu.

"V těch chvílích bylo znát, že jsme v zimě udělali kus práce. S Markusem jsme se shodli na tom, že Buggyra zrychlila při nájezdech do zatáček. Uvidíme, jak na závodech."

Vedle týmu Buggyra International Racing Systém se testování zúčastnili i jezdci na závodních speciálech MAN. Největší dojem však na Davida neudělali zkušení matadoři Albacete, Allgauer a Hahn, ale maďarský nováček Balázs Szobi.

"Na to, že podle všeho testoval na mokru poprvé, předvedl vynikající výkon. Vůbec se s autem nepral, řídil speciál, nikoli speciál jeho. Řekl bych, že má šanci napodobit loňské výkony Belloca a při jisté souhře okolností bojovat už v této sezóně o stupně vítězů," řekl na adresu maďarského debutanta David Vršecký.



Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Misano 2008 a i v neděli úspěšná Buggyra, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose