www.car.cz
 

Nejrychlejší pneumatika je ze Zlína - ContiSportContact Vmax
     23.4.2008 13:46 - tisková zpráva


Otrokovice, duben 2008. Jediná pneumatika zapsaná v Guinnessově knize rekordů, jako nejrychlejší sériově vyráběná pneumatika na světě je Continental ContiSportContact Vmax.

Tato exkluzivní sportovní pneumatika, která byla koncipována speciálně pro ultrarychlé supersportovní tuningové automobily, již několikrát potvrdila svoji schopnost dosáhnout rychlosti až 360 km/h. Značka Continental má tuto první silniční pneumatiku světa, která je schválena pro rychlosti do 360 km/h, ve svém dodavatelském programu již od roku 2004.

Ještě donedávna ale neexistovalo v České republice auto, které by bylo zdobeno tímto prestižním obutím. Zlomový okamžik nastal dne 3.4.2008 ve Zlíně-Malenovicích, kdy se v prodejně maloobchodní sítě Barum prodala první sada pneumatik ContiSportContact Vmax.

Nejrychlejším zákazníkem v České republice se stal pan David Smetana ze Zlína, který se bude na Vmaxech prohánět ve svém sportovím voze Audi A5 coupe.

Několikanásobné prvenství a jedinečnost pneumatiky ContiSportContact Vmax vedly k myšlence odměnit prvního a tedy nejrychlejšího zákazníka v České republice, který si sadu těchto exkluzivních pneumatik zakoupí. Stejně výjimečná jako je pneumatika Vmax musela být i tato odměna, kterou je vstupenka na finálový zápas fotbalového mistrovství Evropy UEFA EURO 2008TM, jehož je značka Continental oficiálním partnerem. Vítězi srdečně gratulujeme!

S obratem plánovaným pro rok 2008 na více než 26,4 miliard EUR představuje společnost Continental jednoho z pěti předních světových dodavatelů pro automobilový průmysl. Jako dodavatel pneumatik, brzdných systému, systémů a součástí pro pohonné ústrojí a šasi, přístrojové techniky, automobilové elektroniky a technických elastomerů, přispívá Continental ke zvýšení jízdní bezpečnosti a také k ochraně globálního klimatu. Společnost v současné době zaměstnává přibližně 150 000 zaměstnanců na téměř 200 místech v 36 zemích.

Continental je oficiálním partnerem UEFA EURO 2008TM, které se bude konat v červnu 2008 v Rakousku a ve Švýcarsku. Další informace najdete na adresách www.ContiSoccerWorld.com , www.contifanworld.com a www.conti-online.com.


Barum Continental spol. s r. o.

Divize marketing

www.conti-online.cz  
www.barum-online.cz  



PR


 
 
Fotogalerie:   Bottcher rallye Vyškov 2008 - a bahno...., foto Jirka Rohlena

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose