www.car.cz
 

Nová a originální řada navigací Mio je na našem trhu
     29.5.2008 08:13 - tisková zpráva


( Praha) Společnost Mio Technology uvádí na trh České republiky zcela novou řadu automobilových navigací Mio Moov. Tato řada je první sérií výrobků po fúzi společností Mio a Navman a zahrnuje pět produktů založených na vyzkoušené GPS technologii firmy Mio a vybavených trasovacím softwarem od firmy Navman. Nová typová řada navigací nabízí svým uživatelům kromě nového systému také převratnou technologii SiRFInstantFixII.

Řada Moov je jako první standardně vybavená technologií InstantFixII od firmy SiRF. Tato technologie dokáže hned po zapnutí navigace předpovědět, kde se budou tou dobou nacházet GPS družice, takže lze s nimi navázat spojení do pěti sekund a uživatelé mohou využívat navigace, jen co nasednou do auta.

SiRFInstantFixII zkracuje čas prvního určení polohy (TTFF) na pouhých pět sekund při zachování vynikající polohové přesnosti, což je u navigačních přístrojů důležitý parametr. SiFRInstantFixII toho dosahuje použitím důmyslných algoritmů, které jsou v patentovém řízení. Tyto algoritmy umožňují osobnímu navigačnímu přístroji během dne modelovat chování viditelných GPS satelitů a předpovídat jejich polohu na obloze až tři dny dopředu. SiRFInstantFixII neustále zpřesňuje své výpočty na základě aktuálních dat, která při každém použití osobního navigačního přístroje získává ze sledovaných satelitů. A SiRFInstantFixII provádí tyto výpočty naprosto samostatně a nezávisle a nepotřebuje k tomu aktualizace ze žádné sítě.

Navigace řady Moov jako první v Evropě obsahují dynamické vyhledávání místních obchodů, restaurací, firem a služeb. Tato technologie, která vznikla ve spolupráci s předními online partnery specializovanými na místní vyhledávání po celé Evropě, bude umožňovat navigacím prohledat nejobsáhlejší databáze místních služeb pomocí mobilního telefonu napojeného na navigaci přes Bluetooth. Uživatelé si rovněž budou moci v nejbližší budoucnosti ještě před jízdou vyhledat na webu, co je zajímá, pomocí přiloženého desktopového softwaru MioMoreTM a stáhnout si před odjezdem výsledky do navigace.

Navigace Moov krom těchto nových prvků kombinuje ty nejlepší vlastnosti navigací od společností Mio a Navman. V navigacích najdete trojrozměrné mapy od Mia pokrývající tisíce městských orientačních bodů a intuitivní a snadno ovladatelný software umožňující vkládání adresy a výběr trasy od Navmanu. Fotografická navigace NavPix zase uživatelům umožňuje navigaci podle fotografií opatřených geoprostorovými metadaty, neviditelnými GPS souřadnicemi, aby uživatel mohl rovnou dojet až do místa, kde byla fotografie pořízena. Desktopový software MioMore rovněž skýtá přístup k více než miliónu fotografií budov a míst opatřených metadaty, které si lze zdarma stáhnou z internetových stránek Flickr(TM) a NavPix.

Všech pět produktů využívá nejaktuálnější mapy a vyznačuje se novým, tenkým a velmi lehkým provedením.


OLYMPIJSKÉ HRY 2008 V PEKINGU – SPECIÁLNÍ MAPA MIOMAP 2008 OLYMPIC ADDITIONAL V ŘADĚ MIO MOOV
U příležitosti konání olympijských her v Pekingu v červenci a srpnu letošního roku připravila společnost Mio Technology pro návštěvníky her speciální dárek. Unikátní olympijská mapa MioMap 2008 – Olympic additional spolehlivě provede uživatele všemi nástrahy asijského orientačního systému a navede jej do každého z desítek a stovek olympijských sportovišť.
V nabídce Points Of Interest (POI) pak budou nejenom stadiony, haly a další olympijská zařízení, ale také další důležité služby, jako je lékař, ambasády, muzea a mnohá další.
Díky službě Mio More si lze také do navigace Mio Moov stáhnout další data a místa, která chce turista či sportovec v Číně navštívit.

PODROBNOSTI K JEDNOTLIVÝM MODELŮM ŘADY MIO MOOV
Doporučená maloobchodní cena:
Řada 200 od 4 990,-
Řada 330 od 5 590,-
Model 360u – 6 990,-

Moov 330 Regional a 330/360 Europe
Modely Moov 330 a 360 se pyšní širokým displejem o velikosti 4,3 palce. Díky nové funkci vyhledávání podle adresy a trasovacímu uživatelskému rozhraní je s modely Moov 330/360 radost pracovat.

Vlastnosti modelu Moov Moov 360:
 Handsfree volání pomocí technologie Bluetooth
 Místní vyhledávání prostřednictvím Bluetoothu* nebo desktopu MioMoreTM
 Trojrozměrné orientační body
 Ultratenký a velmi lehký model
 Nový, snadno ovladatelný software od společnosti Navman
 Díky SiRFInstantFixII je GPS pětkrát rychlejší
 Data o poloze bezpečnostních kamer (radarů) – na zkušební dobu zdarma**
 Fotonavigace pomocí NavPix™
 Nové vylepšené desktopové rozhraní MioMore™
 Zabudované hlášení ujetých kilometrů
 Počítadlo kilometrů
 Aktuální mapy
 Moov 360: nahrané evropské mapy (38 zemí)
 Široká obrazovka o velkosti 4,3 palce

Vlastnosti modelu Moov 330 Regional / 330 Europe:
 Místní vyhledávání prostřednictvím Bluetooth* nebo desktopu MioMoreTM
 Ultratenký a velmi lehký model
 Nový, snadno ovladatelný software od společnosti Navman
 Díky SiRFInstantFixII je GPS pětkrát rychlejší
 Data o poloze bezpečnostních kamer (radarů) – na zkušební dobu zdarma**
 Fotonavigace pomocí NavPix™
 Nové vylepšené desktopové rozhraní MioMore™
 Zabudovaný hlášení ujetých kilometrů
 Počítadlo kilometrů
 Aktuální mapy (2007.10)
 Moov 330: nahrané regionální mapy (13 zemí)
 Moov 330 Europe: nahrané evropské mapy (38 zemí)
 Široká obrazovka o velkosti 4,3 palce

Moov 200 Regional a 200 Europe
Model Moov 200 je špičkovou satelitní navigací za rozumnou cenu, vybavený GPS přijímačem s technologií SiRFInstantFixII, tříapůlpalcovým dotykovým displejem, zadáváním cíle a nejnovějšími mapami pro jeden region či Evropu.

Vlastnosti modelu Moov 200 Regional / 200 Europe:
 Místní vyhledávání prostřednictvím desktopu MioMoreTM
 Ultratenký a velmi lehký model
 Nový, snadno ovladatelný software od společnosti Navman
 Díky SiRFInstantFixII je GPS pětkrát rychlejší
 Data o poloze bezpečnostních kamer (radarů) – na zkušební dobu zdarma**
 Nové vylepšené desktopové rozhraní MioMore™
 Počítadlo kilometrů
 Aktuální mapy (2007.10)
 Moov 200: nahrané regionální mapy (13 států)
 Moov 200 Europe: nahrané evropské mapy (38 států)
 Tříapůlpalcový dotykový displej

* K tomu je třeba kompatibilní mobilní telefon vybavený Bluetooth; poplatky za užívání sítě se mohou lišit.

** Na omezenou dobu 12 měsíců. Dostupnost dat o bezpečnostních kamerách (radarech) se liší stát od státu v závislosti na místní legislativě. Uživatelé dostanou přístup k radarové databázi na jeden rok. Předplatné k nejnovějším aktualizacím najdete na www.mio.com.


O firmě Mio Technology
Společnost Mio Technology vyvíjí a prodává produkty, které svým uživatelům umožňují využít poslední novinky v mobilních službách. Společnost byla založena v květnu 2002 a nyní působí na Tchaj-wanu, v Číně, Evropě, Severní Americe, Austrálii, Japonsku a Jižní Koreji. Společnost Mio Technology v současné době zaměstnává 1200 zaměstnanců po celém světě a své výrobky prodává ve 47 zemích světa.
Společnost Mio Technology nabízí širokou paletu mobilních navigačních výrobků, které dnes zahrnují navigační systémy do auta, navigační systémy do komunikátorů, PDA a mobilních telefonů, které lidem umožňují objevovat svět kolem sebe. Společnost Mio Technology patří ke třem největším prodejcům mobilních satelitních zařízení s integrovanou GPS.

 



Business kontakt: Média Kontakt:

Tomáš Kudweis
Mio Technology Ltd.
Mobile: +420 603 434 162
E-mail: tomas.kudweis@mio.com
Web: www.mio.com  

Tomáš Buzek
Weber Shandwick
Mobil: 00-420-724724240
Email:tbuzek@webershandwick.cz
Web: www.webershandwick.cz 

 

PR 


 
 
Fotogalerie:   Jarní Most 2008, foto Pavel Douša

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose