www.car.cz
 

Supersprint Challenge letos ještě jednou v Brně!
     Vladimír Rožánek


Nejen o závodním víkendu Transgas Supersprint Challenge v Mostě, který se koná 13. – 15. Srpna, uvidíme krásné placky a formule ze Supersprintu, ve kterých startují čeští závodníci.

 

Naše závodníky Michala Doláka z CarDo Racing s PRC BMW, Martina Vondráka s PRC Alfa Romeo, nebo Lubomíra Glogara s formulí Eufra, možná i další, uvidíme také na Podzimní ceně Brna v termínu 25. – 26. Září. Tento závod je náhradou za zrušený závod na rakouském Salzburgringu, který se měl jet ve stejném termínu.

 

Pro fanoušky prototypových závodů je to skvělá zpráva. Na Jarní ceně Brna jsme sledovali pěkné závody s velmi početným polem 23 závodních vozů. Startovalo zde hned 5 českých závodníků, a to Michal Dolák s PRC BMW, Martin Vondrák s PRC Alfa Romeo, Edita Prášková se Spyderem Baghira Škoda, Kamila Stará s PRC Opel a Lubomír Glogar s formulí Eufra. Možnost okruhového svezení mohou využít v Brně také další čeští jezdci, protože termín nekoliduje s žádným vrchařským podnikem. Start našich Doubka, Beneše, Krámského, nebo Nevěřila by byl jistě zpestřením startovního pole.

 

 

 

Dobrou zprávou pro příznivce Interserie také je, že se snad uskuteční první závod Interserie Endurance, který se nejel ani na jaře v Mostě, kde bylo přihlášeno jen málo jezdců. Na lužickém Lauzitzringu, už bude snad pole početnější. Na start, pokud všechno dobře dopadne, se chystá Fredy Lienhardt s ex tovární Dallarou Judd LMP1. Termín pro Endurance závod na Lauzitzringu byl stanoven na 6. – 8. Srpna.

 

Michala Doláka z CarDo Racing teď čeká závod Supersprint Challenge na lužickém Lauzitzringu v termínu 3. – 4. Července. Chybějící díly pro jeho vůz už budou k dispozici, a tak se můžeme těšit na jeho další starty.

 

Po Lauzitzringu následuje srpnový  závod u nás v Mostě, na který se už moc těšíme.

 

Vláďa Rožánek, www.car.cz


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose