www.car.cz
 

Mičánci mají nyní volnější období
     29.5.2008 09:29 - tisková zpráva


Po hektickém tříměsíčním zápřahu má stáj Mičánek Motorsport na přelomu května a června konečně volnější období. Další pokračování Carrera Cupu má Jirka Mičánek 29. června na Norisringu. Na stejném okruhu čeká na jeho mladšího bratra Tomáše další závod seriálu VW Polo Cup. V nadcházejících čtyřech týdnech proto dostane prostor volnější závodní program.

"Celá stáj už potřebovala volno jako sůl. Mechanici byli v jednom zápřahu od únorových testovacích jízd, potřebovali si také odpočinout. Musíme věnovat také čas servisu na všech vozech," uvedl šéf stáje Jiří Mičánek.

V příštím týdnu 4. a 5. června čeká na Mičánka testování a o víkendu 7. a 8. června zasáhne do domácího seriálu mezinárodního mistrovství České republiky v Mostě. "Připravujeme se na start ve vytrvalostním závodě, kde bychom se na devadesát procent měli představit s novým vozem Porsche GT3 RSR. O dalším víkendu 14. a 15. června si vyzkoušíme letos premiérově start v seriálu Porsche Sports Cupu," dodal Jiří Mičánek.

 JiPo


 
 
Fotogalerie:   Jarní Most 2008, foto Pavel Douša

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose