www.car.cz
 

Martin Prokop po technických problémech v Řecku ztrácí
     1.6.2008 00:27 - tisková zpráva


Martin Prokop hodnotí druhý soutěžní den na Rally Acropolis

 

V úvodu druhého soutěžního dne Rally Acropolis potkaly posádku Jipocar Racing Teamu technické problémy, které ji v celkové klasifikaci stály další minuty a ještě více tak prohloubily ztrátu na teamy před nimi. Následující úseky se české duo pokoušelo najít správné tempo a ztracenou pohodu, což se jí podařilo až v úplném závěru dnešního dne, kdy na sebe upozornilo vítězstvím v třinácté rychlostní zkoušce.

 

„Asi pět set metrů po startu první erzety nám zastavil motor. Několik minut nám trvalo než jsme se rozjeli, ale po dalších pěti kilometrech se zastavil podruhé. Nevíme přesně kde nastal problém. Před cílem první vložky nás navíc postihl ještě defekt, když jsme prorazili kolo.Ten nás potkal ještě jednou, a to v průběhu odpoledne. Místy to vypadalo jako bychom snad  jeli  po skále.“

 

„Dnes to bylo hodně těžké. Ráno jsem měl dokonce myšlenky na odstoupení, ale rozhodli jsme se to nevzdát, pokračovat dále a sbírat cenné zkušenosti. Chvíli nám po tom všem trvalo než jsme se dostali do normálu. V poslední dnešní erzetě se nám pak alespoň podařil zajet pěkný absolutní čas,“ komentuje průběh sobotní etapy Martin.

 

Účastníky Rally Acroplis čeká v neděli ještě sedm měřených úseků. První z nich, RZ14 Avlonas 1, startuje již v 05:48 SEČ.

 

Jipocar Racing

www.martinprokop.com


 
 
Fotogalerie:   Martin Prokop - Rallye Acropolis 2008, foto týmu Petr Lusk

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose