www.car.cz
 

Viktor Szabó opět s WRC a poprvé na horké valašské půdě
     tisková zpráva


 Křest ohněm si odbude Viktor Szabó tento víkend v okolí Slušovic. Dvanáctý ročník Impromat Sprintrally Kopná bude jeho prvním vystoupením na horké valašské půdě. Právě na zdejších tratích se úročí zkušenosti více, než kdekoliv jinde. „Budeme tu ve velké nevýhodě, zdejší rychlostní zkoušky jsou pro mne úplnou neznámou a jejich charakter znám jenom z doslechu. Vzhledem ke specifickým podmínkám se nesmíme nechat otrávit ani v případě, že nás budou porážet místní borci s horšími vozy,“ střízlivě hodnotí situaci Viktor.
 
            K optimismu bylo v týmu AMK Greit daleko hlavně po minulém podniku rallysprintového šampionátu Autotec Rally v Brně, kde octávia WRC Profiko týmu opět podlehla motorové epidemii. „V Brně jsme se s tím autem vůbec nesvezli, začalo stávkovat vlastně již na startu první rychlostní zkoušky. Nezbývá ale, než věřit, že už to bude lepší. Prioritou bude opět absolvování co nejvíce kilometrů, snad se to tentokrát podaří dovézt až do cíle,“ doufá plzeňský pilot, který má letos za sebou pouze ostré kilometry na Rally Vysočina a Mogul Šumava Rallye.
 
„Dlouho jsem už v autě neseděl, takže to bude těžké se do toho zase rychle dostat. I z toho důvodu nemáme žádné přehnané ambice,“ přiznává jezdec. I tentokrát na horkou sedačku spolujezdce usedne Vladimír Tichý. „Já už jsem na Kopné loni jel. Zdejší tratě jsou velmi náročné a okolní krajina mi velmi učarovala. Snad svou minimální znalostí prostředí Viktorovi pomůžu, ale nebudeme nikam spěchat. Důležité je, učit se,“ potvrdil Vladimír.   
 
            
        tisková informace
-Vicky- Media Productions  
          foto: P. Sagner

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose