www.car.cz
 

Spanilá jízda flotily Iveco již za několik dní
     3.6.2008 22:44 - tisková zpráva


Ve dnech 10. až 19. června projede Českou republikou již druhý ročník karavany vozidel Iveco. Společnost Iveco představí největší letošní novinky: lehký off-road Massif a další generaci středního užitkového vozu EuroCargo.

Česká veřejnost bude mít poprvé v historii možnost vidět celou šíři produktové řady užitkových a nákladních vozů Iveco a jednotlivé vozy si vyzkoušet při testovacích jízdách. Karavana postupně zastaví v regionech šesti autorizovaných dealerů Iveco. Doprovodný program bude provázán partnerstvím s novozélandským ragbyovým týmem All Blacks. Návštěvníci se mohou těšit na válečný maorský tanec Haka, kterým jsou All Blacks pověstní po celém světě. Zájemci se budou moci osobně zúčastnit také zajímavých soutěží s tematikou ragby.

Devátého června vyjedou z bran brněnského veletrhu Autotec 2008 na spanilou jízdu po České republice elegáni s maorským tattoo. Vozy automobilky Iveco se představí v barvách novozélandského ragbyového týmu All Blacks, který od roku 2007 sponzoruje. Jízda flotily Iveco napříč Českou republikou se koná při příležitosti uvedení lehkého off-road Iveco Massif a nového populárního vozu střední třídy EuroCargo, který prošel významnou modernizací.

„Smyslem karavany je přiblížit, a to doslova, zákazníkům nové vozy Iveco, nabídnout jim možnost vyzkoušet si je osobně při testovacích jízdách. „Celé pojetí a provedení karavany Iveco je úzce provázáno s filozofií a konceptem All Blacks a sdílenými hodnotami: výkon, síla zodpovědnost, spolehlivost a týmový duch. S All Blacks a ragby bude spojen i společenský program. Návštěvníci uvidí samotný válečný rituál Haka, který předvádí All Blacks před každým ze svých mezinárodních zápasů,“ dodává Aleš Konrád, ředitel zastoupení užitkových a nákladních vozů Iveco v České republice. Zájemci si budou moci vyzkoušet ragbyový dres a zúčastnit se nejrůznějších soutěží ve vytlačování na „beranu“ a odkopech ragby míčů. Předtím se dozvědí o pravidlech a technice ragby, sportu, který u nás zatím není natolik známý.

Letošní ročník je v pořadí druhý. Navazuje na loňský úspěšný ročník karavany, která doprovázela nástup zatím poslední generace těžkých nákladních vozů Stralis. Společnost Iveco zaznamenala po akci dvojnásobný nárůst prodeje oproti zbytku trhu a podíl na trhu těžkých nákladních vozů se tak zvýšil o 1,5 procenta.

Centrální flotilu vozidel, která bude po skončení akce pokračovat do Maďarska, tvoří čtyři EuroCarga. Iveco představí „multinárodní“ verze vozu EuroCargo s nástavbou: sklápěč z Rumunska, izotermická skříň a cisterna z Itálie a sběr odpadů ze Slovenska.

Lokální flotila, která bude po skončení akce nabídnuta k prodeji českým dealerům, pak tvoří lehké dodávky Daily, generace Daily na plynový pohon (CNG), off-road verze Daily 4x4, dvě černé soupravy těžkých tahačů Stralis v barvách All Blacks s návěsem a jedna velkoobjemová souprava.

 

Iveco

Automobilka Iveco navrhuje, vyrábí a prodává širokou řadu lehkých, středních
a těžkých užitkových vozů, off-road nákladních vozů, městských i meziměstských autobusů a speciálních vozů určených k hašení požárů, na jízdy mimo cesty a silnice, pro civilní obranu a ochranu obyvatel.

Společnost Iveco zaměstnává 24 500 lidí a provozuje 27 výrobních jednotek v 16 zemích na světě. Při výrobě svých vozů používá vynikající technologie vyvíjené v pěti výzkumných centrech. Kromě Evropy jsou továrny společnosti také v Číně, Rusku, Turecku, Austrálii, Argentině, Brazílii a Jižní Africe. Technickou podporu kdekoli na světě, kde pracují vozy Iveco, zaručuje více než 4 600 servisních míst ve více než 100 zemích.

Praha, 3. června 2008




Tabulka 1: zastávky karavany

Den

Datum

Místo/ trasa

Aktivita

Út

10.6.

Loděnice

Akce pro zákazníky Komersia Auto

St

11.6.

Nýřany

Akce pro zákazníky  Komersia West

Čt

12.6.

Milovice

Akce pro zákazníky  Strojservisu

13.6.

Hradec Králové

Akce pro zákazníky Stratos Auto

So

14.6.

Hradec Králové

Akce pro zákazníky Stratos Auto

Po

16.6.

Č. Budějovice

Akce pro zákazníky Auto Future

St

18.6.

Říčany u Prahy

Akce pro zákazníky Profi Auta

Út

24.6.

 Hustopeče

Akce pro zákazníky Agrotecu

Po

30.6.

Odjezd

 

 

Seznam vozů přítomných na akci

 

Centrální flotila

 

·         4 x EuroCarga s nástavbou:

 

  • Cisterna z Itálie
  • Sklápěč z Rumunska
  • Izotermická skříň z Itálie
  • Sběr odpadů ze Slovenska

 

·         souprava IPMU All Blacks s tahačem (multimediální zařízení)

 

 

Lokální flotila

 

  • Massif
  • Daily 35S14 GV CNG
  • Daily 35C18V
  • Daily 4x4
  • Stralis AS26054FPGV s návěsem
  • Stralis AS440550TP s návěsem
  • Stralis AS440550TZP (6x4) s návěsem

 

Tabulka 2: Dealerství Iveco

 

Agrotec – divize Iveco Moravia

www.ivecomoravia.cz

Auto Future

www.auto-future.cz

Komersia Auto

www.komersiaauto.cz

Profi Auto CZ

www.profiautocz.cz

Stratos Auto

www.stratosauto.cz

Strojservis

www.strojservis.cz

 

Odkazy: více informací o provedení a průběhu akce

 

www.iveco.cz

www.karavana-iveco.cz

 

PR


 
 
Fotogalerie:   IV. AGROTEC NEW HOLLAND rally Hustopeče 2008, foto Phen

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose