www.car.cz
 

V Mostě se schyluje k další bitvě o body. BRT i s Thedem Björkem.
     4.6.2008 17:04 - tisková zpráva


Most 3.6. 2008

 

Celý Bohemia Racing Team už je sbalen a vyráží k dalšímu okruhovému podniku, kterým bude o tomto víkendu Czech Coal Trophy 2008 na Autodromu Most. Jako obvykle budou speciály AUDI A4 DTM s Milanem Maděryčem, Tomášem Kostkou a letos poprvé i s Thedem Björkem bojovat v ostré konkurenci o další mistrovské body.

 

Celý technický předvoj týmu odjíždí z Moravy do Mostu už ve středu, aby připravil jako vždy dokonalé zázemí pro čtvrteční volné testování. V pátek odpoledne už přijdou na řadu oficiální kvalifikace pro sobotní tříhodinovku a nedělní sprint Divize 4. V jezdeckém obsazení tentokrát padla volba na osvědčeného Theda Björka, který doplní Milana Maděryče a Tomáše Kostku.

 

Švédský pilot má tentokrát volné okénko v programu okruhového šampionátu ve své vlasti a nadšeně přijal nabídku posadit se opět do speciálu z DTM na mosteckém okruhu.

 

„My jsme tu s Thedem testovali už v březnu, když jsme měli jakýsi Roll – out s novým typem vozu,“ připomněl manažer týmu Petr Najman. „Je ovšem fakt, že to bylo ještě na starém povrchu mostecké trati a ten nový zdejší podmínky podstatně změnil. Pro Theda bude tedy všechno úplně nové, ale o to zajímavější to bude. Prostor čtvrtečních a pátečních testů logicky využijeme k dokonalému naladění vozu, v čemž bude Thed určitě platnou posilou.

 

Jinak jedeme do Mostu s tím, že Tomáš Kostka vede průběžné bodování mistrovství a je nám jasné, že konkurenci tahle situace nedá spát. Nebude to tedy jednoduché, ale uděláme maximum pro co nejlepší výsledek. A nemusím snad dodávat, že se do Mostu hodně těšíme,“ uzavřel Petr Najman.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Jarní Most 2008, foto Pavel Douša

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose