www.car.cz
 

Jirku Janáka skolila před domácím Mostem střevní chřipka
     7.6.2008 21:38 - tisková zpráva


Jirka Janák si musel neplánovaně nechat zajít chuť na své letošní premiérové domácí představení. Již ve středu večer, kdy se český závodník přesouval z testování v německém Hockenheimu do Belgie, kde měl taky absolvovat testovací jízdy, se objevily první zdravotní potíže.

Ve čtvrtek se vystupňovaly natolik, že Jirka vůbec do závodního vozu neusedl. Navzdory tomu doufal, že mu zdravotní stav umožní startovat alespoň v jednom ze dvou podniků, jenž měl odjezdit v Mostě v barvách týmu K plus K Motorsport. Za volant Porsche Carrera 997 RSR měl usednout v sobotním vytrvalostním klání i v nedělním sprintu. Na všeobecné zklamání mu to ale potíže se žaludkem neumožnily.

„Je mi to velice líto. Moc jsem se na víkendové závody těšil. Cítil jsem se ale natolik špatně, že jsem dnes z Mostu odjel domů a ihned jsem si nechal udělat lékařské vyšetření. Verdikt byl jednoznačný – střevní chřipka,“  řekl Jirka krátce poté co opustil ordinaci.
 
Jirkovou prioritou je teď co nejdříve se zbavit nepříjemné nemoci, protože již příští týden ho čeká další důležité testování. Spolu s týmem Svena Schnabla odletí do anglického Silverstonu.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Moslery MT900 v Mostě premierově, foto Pavel Douša

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose