www.car.cz
 

Za stále dražší benzín nyní opět modely Ferrari
     10.6.2008 23:01 - tisková zpráva


MODELY FERRARI PRO MALÉ I VELKÉ OPĚT NA ČERPACÍCH STANICÍCH SHELL

/Praha 10. června 2008/ - Společnost Shell se rozhodla zopakovat během letních měsíců letošního roku jednu z nejúspěšnějších kampaní posledních let. Zákazníci mají opět možnost pořídit si za natankované palivo jeden ze sedmi nových modelů Ferrari z limitované edice, tentokrát navíc s unikátním zvukem skutečných automobilů.

Po pozitivním ohlasu rodičů, kteří se svými dětmi podnikají dlouhé cesty na dovolenou automobilem, Shell znovu přináší způsob, jak potomky zabavit a zpestřit jim tak cestování do prázdninových destinací.

Od 2. června do 31. srpna 2008 mohou motoristé na všech 177 čerpacích stanicích Shell v České republice sbírat modely Ferrari z nové exkluzivní edice 7 vozů. Společnost Shell tak navazuje na úspěch loňské kampaně, během které v letních měsících nabízela detailně vyrobené dvourychlostní repliky vozů Ferrari v měřítku 1:38. V letošním roce jsou autíčka vylepšená o unikátní autentické zvuky reálných vozů, přičemž každý z nich má svůj vlastní jedinečný a dynamický zvuk motoru.

Za každé natankování 29 litrů libovolného paliva Shell nebo při zakoupení oleje Shell Helix Plus, Helix Ultra nebo Helix Super v jednolitrovém nebo čtyřlitrovém balení, si mohou zákazníci pořídit model Ferrari za zvýhodněnou cenu 39 Kč. Modely je rovněž možné zakoupit bez tankování paliva či nákupu oleje ve volném prodeji na čerpacích stanicích Shell a to za cenu 299 Kč.

„Chceme navázat na velký úspěch kampaně, během níž se na celém světě prodalo více než 30 milionů modelů Ferrari. Očekáváme, že o tuto unikátní sportovní kolekci autíček Ferrari projeví zájem nejen děti, ale i dospělí, kterým opět nabízíme dobrý tip, jak zpříjemnit svým ratolestem letní cestování a ověřit si kvalitu našich pohonných hmot,“ řekl Dušan Nedorost, ředitel provozu čerpacích stanic společnosti Shell v České republice.

Kolekce, kterou mohou zákazníci Shellu získat, obsahuje sportovní model FXX pro závodní nadšence, model nové generace Ferrari F430 s prvky formule 1, jeden z nejúspěšnějších závodních modelů Ferrari 575 GTC, vysokovýkonný superautomobil a nejrychlejší silniční vůz na světě Ferrari F40, jeden z nejslavnějších sportovních automobilů všech dob Ferrari 250 GTO, Ferrari 360 popisované jako „závodní vůz na silnici“ a nakonec nové fantastické 599 Gran Turismo, jako jediné v černé barvě, které bylo představeno na Ženevském autosalonu v roce 2006.

Royal Dutch Shell plc
Společnost Royal Dutch Shell plc je registrovaná v Anglii a Walesu, má centrálu v Haagu a její akcie jsou kótovány na burzách v Londýně, Amsterodamu a New Yorku. Společnost Shell působí ve více než 145 zemích světa v oblastech průzkumu a těžby ropy a zemního plynu, výroby a marketingu kapalného zemního plynu a zkapalňování zemního plynu, dále výroby, marketingu a přepravy ropných produktů a chemikálií a projektů zabývajících se obnovitelnými zdroji energie zahrnující větrnou a solární energii. Pro další informace prosím navštivte stránky www.shell.cz.

 


AMI Communications     Shell Czech Republic
Dana Frumarová      Petr Šindler


 
 
Fotogalerie:   Czech Coal Trophy Most, foto Miloš Jenčík

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose