www.car.cz
 

Michal Matějovský se mezi světovou špičkou v kvalifikaci WTCC neztratil !
     15.6.2008 21:54 - tisková zpráva


Sobota byla pro jezdce FIA WTCC na brněnském okruhu ve znamení kvalifikace na nedělní závody. Té předcházely dva dopolední volné tréninky a už v nich se Michal Matějovský umisťoval mezi první polovinou netovárních jezdců. Těch startovalo v Brně celkem deset.

V prvním volném tréninku skončil Matějovský s časem 2:12.456 na 19. místě (5. mezi netovárními jezdci) a ve druhém tréninku pak byl opět pátý mezi netovárními jezdci (celkově pak osmnáctý) s mírně zlepšeným časem 2:11.892.

Kvalifikační jízdy se jely v sobotu odpoledne za příznivého slunečného počasí. Michal v nich potvrdil dobré výsledky z dopoledních tréninků, když si zlepšil svůj čas 2:11.232 a obsadil tak celkově 19. místo (4. místo mezi netovárními jezdci).

V prvním závodě, který na brněnském automotodromu odstartuje v neděli krátce po poledni, tak bude ve svém premiérovém závodě FIA WTCC startovat z desáté řady startovního roštu!

ČSMS
PR


 
 
Fotogalerie:   WTCC Brno 2008 a náš jediný zástupce Michal Matějovský, foto týmu K. Hrnčíř

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose